Home

VESTI

Klupska RE:animacija 18

No Comments Najave

Klupska RE:animacija 18 Nu rave je zaposeo dance chart-ove, klubove širom Evrope, pa čak i celu mlađu generaciju rejvera. U želji da novosadskoj publici predstavimo što više različitih sadržaja, za 18. po redu klupsku RE:animaciju, koja se događa u subotu, 17. oktobra bukirali smo Dragana Vukmirovića i DJ-a Yeah Left, koji će po prvi out na našim žurkama predstaviti ovaj sve popularniji pravac.

Dragan Vukmirović se bavi DJ-ingom od 2002. godine, a svoj muzički ukus je, dobrim delom, izgradio na starom dobrom novosadskom IN Radiju, na kojem je radio više od 7 godina, gde je između ostalog bio i autor/koautor popularne emisije "Loud".

Dragan važi za pionira modernog electro zvuka u Novom Sadu, a u poslednje vreme poznat je po electro – nu rave stilu sa dosta breaks ritmova i funky prizvukom. Nastupao je u većini novosadskih klubova, a najdraži su mu nastupi na Elektrana stejdžu Exit festivala.

 

Klupska RE:animacija 18

Yeah Left je prvi kontakt sa DJ-ingom i produkcijom ostvario 2005. god. pod utiskom desetogodišnje zaluđenosti hip-hop muzikom i kulturom. U početku se bavio produkcijom instrumentala za lokalne i inostrane hip-hop izvođace, a u protekle dve godine je proširio interesovanja ka elektronskom zvuku.

U njegovom setu možete ocekivati sve od najtvrđeg rave-a, preko dubstepa i retro synth popa, pa sve do underground hip-hopa koji i danas daje pečat njegovom stilu.

Powered by Voodoo™  (promotivna cena na događaju – 100din)

 

 

Klupska RE:animacija 18

 

Klupska RE:animacija 18
Subota, 17. oktobar

Ritmo Latino, Novi Sad
Ulaz besplatan

Line up:

Dragan Vukmirovic

Yeah Left