Home

VESTI

Kišobran žurka “On Tour”

No Comments Najave

Kišobran žurka "On Tour"Nakon divne prolećne serije žurki u Domu omladine Beograda, sa prvim zahladnelim danima vraćamo se na prvi sprat zgrade u samom centru grada. Za otvaranje nove sezone spremili smo vam specijalitet – bend On Tour će nastupiti u holu i predstaviti nam svoj još uvek neizdat album prvenac!

   

Nakon emotivne svirke ovog akustičnog trija u klubu vas očekuje Kišobran žurka u punoj snazi, a u holu će muziku birati Zorana (Dept. of Forgotten Songs). Zaželeli smo se, to obećava.
   

Kišobran žurka – otvaranje sezone
Petak, 05. oktobar 2012. godine

Raspored:

22.00h    otvaranje vrata
23.00h    koncert “On Tour”
24.00h    Kišobran žurka

Cena: 150 din.

Dom omladine Beograda
Makedonska 22
11000 Beograd

www.last.fm/music/On+Tour
www.kisobran.org/

On Tour je nastao kao sporedni projekat troje prijatelja koji su „samo želeli da provode vreme zajedno pišući pesme“. Ono što ih je spojilo je zapravo njihova zajednička ljubav ka muzici. U bendu su Ivana Smolović (Ika, Intruder) kao glavni vokal, na gitari i harmonici je Vlada Marinović (Ventolin), a na mandoli i harmonici je Marko Ćebić (Mothership Orchestra). Njihov stil je mešavina alternativnog kantrija, folk roka i akustične svirke. Istoimeni album prvenac se očekuje do kraja godine.

 

 

 Kišobran žurka "On Tour"

Kišobran žurka "On Tour"

 

 

Kišobran je DJ i VJ kolektiv koji od 2007. organizuje indie-rock žurke po Beogradu. Na taj način, a i kroz razne izložbe i radionice promovišu alternativnu kulturu. Set liste su uvek probrane od svežih hitova i zlatnih klasika, od gitarskih rifova do električnih bitova, uz uslov da se pleše i skače i dobro provodi. Trenutni spisak najpuštanijih bendova izgleda ovako: Arcade Fire, Florence and the Machine, Black Keys, Foster the People, M83, Nežni Dalibor, The Hives, Editors, The Smiths, Lykke Li, The Rapture, Cults, The Maccabees, Beirut,  Autopark, The National, Kasabian, Pulp, Two Door Cinema Club,  Jarboli, M.I.A., The Vaccines,  Does It Offend You, Yeah?