Home

VESTI

Kingstown Music Festival, Goč

No Comments Najave

Kingstown Music Festival, Goč

Prvog maja ove godine održaće se prvi KingsTown Music festival.

Jednodnevni KingsTown Music festival humanitarnog karaktera održava se na planini Goč 30-ak kilometara udaljenoj od Kraljeva. Celodnevna muzička, pozorišna i likovna manifestacija. Svirka uzivo, program za decu, priroda i društvo uz dobar zvuk i lepe ljude.
Razvijanje svesti o očuvanju prirode i ekološkog aspekta deljenjem propagandnih materijala o zaštiti životne sredine. Firma Ecomi iz Kraljeva obezbediće kante i kese za sortiranje ambalaže i otpadaka i organizovati sakupljanje otpadaka koji nije opasan.

Grupa volontera koja okuplja umetnike, entuzijaste i  ljude dobre volje. Nosilac projekta je marketinška agencija Kingstown, a suorganizatori  festivala su  Turistička organizacija Kraljeva, Dečije odmaralište Goč i Kraljevačko pozorište.

Posetioci festival ne treba da brinu o svojoj bezbednosti jer o njoj brine Protexi Group Sistem iz Beograda, koji su svoje usluge donirali Kingstown music festivalu.

 

 

 Kingstown Music Festival - Goč

Kingstown Music Festival, Goč

 

 

Nastupaju:

Dečija radost- Kraljevo
Vortexx- Kraljevo
S.A.R.S.- Beograd
Elemental- Hrvatska
Orthodox Celts – Beograd
Ritam nereda- Novi Sad
Gosti iznenađenja…..

Dj-arena :  sve lokalni drugari jer nam je to i bio cilj zbog budžeteta od 0 din, a iz čiste želje da pokažemo da ima volonterskog i humanog duha još u nama.

Dj Vibe KV
Dj Shico KV
Dj Nikola Vemic KV
DJ Pavka TS
DJ De.giss TS
A za decu? Dečiji program u organizaciji Kraljevačkog pozorišta na platou kod dečijeg odmarališta.

 

 

 Kingstown Music Festival

Kingstown Music Festival

 

Ambijent celog festival je fascinantan jer je na nadmorkog visini od 1000 metara!

Kingstown festival štampao je dve vrste ulaznica: osnovnu 500 dinara – bez kupona za prevoz i dopunsku – 600 dinara – sa dva kupona (up i down) povratnu autobusku kartu Kraljevo -Goč.

Za decu do 14 godina ulaz je slobodan.

Autobusi iz Kraljeva kreću sa Keja, u povratku kod Piramide Parking obezbeđen kod hotela Piramida, plato kod strugare, detaljne informacije na sajtu www.kingstown.rs Mesto za kampovanje, gde Vam duša pozeli. A tek priroda, čist vazduh, borova šuma.