Home

VESTI

KillaKela/261109/Plastic

No Comments Najave

KillaKela/261109/PlasticRodio se kao Lee Potter, a sebi je odabrao ime Killa Kela. Toliko je dobar u beatboxingu da je njegov stil dobio sopstveno ime – multivocalism.

Malo ko može da poveruje da sve te zvuke sam proizvodi. On i Kenny Muhammadand Rahzel zvanično su najbolji beatboxeri na svetu.

DJ Vadim je među prvima čuo njegov demo i uložio svoj ugled u njegovu promociju. Nije pogresio u proceni, a saradnju su nastavili i kada je Killa Kela bilo ime koje ima možda i veću težinu od samog DJa Vadima.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 3×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"KillaKela/at/Plastic"

 

KillaKela/261109/Plastic

 

Sada je stalni član sastava Isolationists, Rock Steady Crew i The Scratch Perverts, ali je najpoznatiji zbog solo albuma Elocution.
Saradjivao je sa Vadimom, ali delio scenu i sa Pharrellom, Justinom Timberlakom, Super Furry Animals, Prince-om, De La Soul…

 

Pitanje je da li ćete na vreme obezbediti sebi mesto u klubu Plastic, 26. novembra.

 
Tabloidima je bio veoma interesantan zbog veze sa glumicom Patsy Kensit.

U sklopu promocije albuma Built Like An Amplifier na kojem se nalazi hit singl Everyday (koji je producirao Alan Braxe), na turneji je sa mladim producentom Starsmithom i electropop zvezdom u usponu Frankmusikom.

Gde god da nastupa u svetu, veče pretvara u Spit Kingdom, a spaja drum&bass, electro i hip-hop…

U Beogradu ga publika toliko voli da je pre tri godine klub bio pun iako je nastup održan radnog dana.

Niko ne sumnja da ce oduseviti svojim umećem beatboxinga, realisticnim oponasanjem skrečovanja, pevanjem, MC-ingom, specifičnim plesom, imitacijama hitova poput Slave 4U (Britney Spears) i Tom’s Diner (Suzanne Vega)…