Home

VESTI

Kay Dee dolazi u Plastik!

No Comments Najave

Kay Dee dolazi u Plastik!Ove nedelje nas ponovo očekuje vrhunska zabava u klubovima Plastik i Mint!
   
SREDA –

 

Na programu je novo izdanje Belgrade Buzzin' žurke – najpopularnije hip hop i r'n'b veče u gradu + promocija novog Drejkovog albuma! U Mintu vas to veče očekuje Bege Fank žurka – old school hip hop i hitovi raznih muzičkih epoha.
   

ČETVRTAK –

 

Belgrade Banging Org. vam predstavlja : "Oops, I am Banging again " w/ Tom Gepard & Erick Kasell

 

Treću žurku, prvog Electro/Progressive/House brenda, koji je probudio iskrene ljubitelje klabinga i napravio revoluciju noćnog života. Pozivamo SVE ljubitelje muzike sa Tomorrowland-a, Ultra Music Festivala,Sensation-a,Exita i slično. Navratite da skačemo uz Electro/Progressive/Big Room/Dutch House/Dubstep zvuke.

Ulaz besplatan, rezervacije obavezne.

PETAK –

I ovoga petka House Central veče nastavlja da oplemenjuje klupsku scenu Beograda najkvalitetnijim haus zvukom!!!

Ovoga puta miksetu preuzimaju dame, i to kakve! U goste nam konačno dolazi Kay Dee, uz podršku Milene Brkić!

Iskusni ljubitelji klabinga dobro znaju ko je Kay Dee, dama koja je karijeru gradila na obe strane Atlantika i koja vam u živom setu predstavlja zvuke globalne klupske scene. Očekuje vas prava fešta ritmova koja će trajati do jutra

Koncept petka u Mintu je jednostavan – sjajna zabava do jutra, a i posle, uz najpoznatija i najtalentovanija imena domaće klupske scene. Vrhunski haus i miksevi raznih žanrova po standardima ljubitelja klabinga u interpretaciji raznih DJ-eva koji vam drže pažnju čitave noći.

Ovoga petka za vas puštaju Tom Collins, Toris Badić i John Jogurt.

 

 

 Kay Dee dolazi u Plastik!

Kay Dee dolazi u Plastik!

 

 

SUBOTA –

 

Dobro znate šta je Mainstream Pressure – najzabavnije, najvrelije i najkrcatije veče u čitavom gradu!

Ike, Prema vrte omiljene svetske hitove , što podrazumeva kombinaciju svega što želite da čujete u klubu – vrhunski haus, klupski klasici, ali i hitovi koji će to tek postati. Nova snaga BKO je tu da vam potom uposli poslednje atome snage najboljim numerama za ples raznih žanrova!

Subota u Mintu rezervisana je za idealnu kombinaciju opuštajućih, ležernih melodija i ozbiljnog klupskog groove-a, i tako do jutra, pa i dalje.

Za najbolje soulful i deep house varijante ove subote zaduženi su Danijel Čehranov, Kid Kimy ii Miloš Starčević.

Zna se – ne ide se kući dok ne svane!