Home

VESTI

Karte za Prodigy od 2.990 dinara

No Comments Najave

Karte za Prodigy od 2.990 dinaraAtraktivni „Warrior’s dance festival“, koji organizuju članovi sastava „Prodigy“, biće održan 15. septembra na Kalemegdanu, a karte će moći da se kupe od 16. januara, tačno u podne.

Ulaznice će u pretprodaji koštati 2.990 dinara, dok će puna cena iznositi 3.990 dinara, a takođe u prodaji će se naći i ulaznice za specijalanu RIP zonu po ceni od 4.990 dinara.

 

Sve vrste ulaznica moći će da se kupe u ograničenim količinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info-pultu šoping centra „Ušće“, biletarnici Beogradske arene, blagajni Doma sindikata, kao i putem internet stranica www.gigstix.com i www.eventim.rs.

 

 

The Prodigy stiže 15. septembra
The Prodigy stiže 15. septembra

 
 
Takođe, kupci ulaznica za Egzit 2012. koji su ih do sada već poručili imaće specijalnu ponudu da u ograničenom vremenskom intervalu kupe ulaznice i za „Warrior’s dance festival“ po ceni od 2.500 dinara isključivo preko sajta www.gigstix.com.
 
U leto 2010. „Prodigy“ su organizovali „Warrior’s dance festival“ u Miltonu Kejnsu, gde su nastupili bendovi „Pendulum“, „Chase & Status“ i „Does It Offend You, Yeah?“.

 

 

 

 

Izvor:

Blic