Home

VESTI

Junior Jack u klubu Mr.Stefan Braun

No Comments Najave

Junior Jack u klubu Mr.Stefan BraunKlub Mr.Stefan Braun obećava vrelu jesen kada je u pitanju noćni život prestonice.

 

Novu sezonu i humanitarnu akciju će otvoriti svetski poznati DJ-evi Junior Jack i Kid Cream.

 

Kompletno renoviran klub Mr. Stefan Braun najavio je još jednu uzbudljivu sezonu beogradskog noćnog života, koja startuje od 15. septembra.

 

Menadžer kluba Miloš Petrović najavio je da će specijalni gosti prvog humanitarnog, ponedeljka 19. septembra, a koji će klub redeovno organizovati, biti DJ Junior Jack i DJ Kid Cream popularni dvojac, jedan od najpoznatijih i najboljih house di-džej tandema današnjice.

 

"Nama je velika čast što možemo da se pohvalimo što ćemo svetske house zvezde DJ Junior Jack-a i DJ Kid Cream-a ugostiti kao prijatelje kluba i provesti sa njima par dana, koliko planiraju da se zadrže u Beogradu. Očekujemo žurku za pamćenje!", najavljuju iz "Stefan Brauna".

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=B0QvR1eP2yg|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Junior Jack "Stupidisco"

 

 

"Humanitarni ponedeljak" imaće za zadatak da kroz organizaciju žurki i raznih događaja prikupi novčana sredstva za one najugroženije.

Tradicionalno, ponedeljkom će poznati raditi za šankom i skupljati dobrovoljne priloge, a za dobar provod pobrinuće se DJ Vlada.

Utorak je rezervisan za muziku devedesetih, dok će pop – rok bend Veska Vučkovića goste zabavljati sredom veče. Novina je da će poznat beogradski reper Dalibor Andonov – Gru i DJ Playa, četvrtkom preuzeti DJ pult i pobrinuti se za odličan provod uz R'n'B i Hip Hop zvuke. Petkom i subotom puštaće se najnoviji disco-house hitovi, dok će nedeljom kao i prošle godine nastupati "Extra Orchestra" bend.

 

 

 

 

 

Izvor:

mondo.rs