Home

VESTI

Još samo 4 dana do prvog klupskog nastupa Villalobosa u regiji

No Comments Najave

Još samo 4 dana do prvog klupskog nastupa Villalobosa u regijiJoš je manje od nedelju dana preostalo do prvog klupskog nastupa u našoj regiji,  jednog od najbitnijih artista na svetskoj elektronskoj sceni. Potražnja za kartama je velika te je prvi kontigent rasprodan već u prvih nedelju dana.
    

Trenutno je u ponudi paket ulaznica za 6 osoba po ceni od 100 eur i pojedinačne ulaznice za 20 eur. Na ulazu ulaznica će iznositi 26 eur.
  

Ricardo Villalobos stvoritelj je nekih od najambicioznijih i otvoreno bizarnih elektronskih konstrukcija u poslednjih 20 godina. Njegov najnoviji rad se može čuti samo na partijima vikendom, a njegova fizička izdanja su česta – nesvakodnevnih dužina i oblika.

Rođen u Čileu, odrastao u Berlinu, Villalobos ima vrlo interesantnu muzicku priču: kultivirao je poseban zvuk prilično izravne tech-house muzike ublažujući je sinkopiranim i latino ritmovima plaže. Tu je i veliki uticaj ranih godina bendova kao što su Tangerine Dream, Kraftwerk i Depeche Mode, kao i prvih techno izdanja iz Detroita.

"Kada muzika povezuje ljude, bez obzira kakva je muzika, ona ima snažan isceljujući uticaj na društvo", govori Ricardo.

Njegov prvi album objavljen je na nemačkom Playhouse labelu 1994. godine, a već desetak godina label Perlon, gje surađuje s rumunskim prijateljima, definiraju njegovi prostrani i lutajući ritmički obrasci koji čine nedvojbeno poznati zvuk u svetu moderne house muzike. Godine 1988. prvi je puta svirao u klubu, naoružan svojom znatnom, širokom kolekcijom vinila. Nakon svog prvog putovanja na Ibizu 1995., Ricardo usvaja ostrvo kao treći dom. Velik broj fanova obilazi svet i prati njegove nastupe, zbog specijalnog zvuka koji ih odvodi na čarobna putovanja.

Villalobosov najdraži kanal komunikacije je muzika: "To je jezik, kao da razgovara s vama i približava vam se, na što usledi emocionalna reakcija".

 

 

 Još samo 4 dana do prvog klupskog nastupa Villalobosa u regiji

Još samo 4 dana do prvog klupskog nastupa Villalobosa u regiji

 

 

Po prvi put u Zagreb, 18. novembra 2016. Sonus Festival dovodi čoveka koji je muzicka kategorija za sebe i česti segment biografije najpoznatijih svetskih DJ-a. Ne propustite!

Drugi We Love Sound event u Zagrebu biće ujedno i proslava 15 godina postojanja Klubske scene, jednog od najpoznatijih hrvatskih portala koji prate elektronsku muziku u regiji i svetu.

Uz Ricarda, 18.11., nastupiće i Ian F. iz Slovenije, jedan od vlasnika Colours Music etikete i party brenda, te domaća podrška, Sergej Snooze, osnivač zagrebačkog kluba Sirup.

 

Kupovina karata je moguća putem Entrio online trgovine www.entrio.hr/event i prodajnih mesta.

 

Pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama
FB event: www.facebook.com/events/1787559294851679
Instagram: www.instagram.com/welovesound
Facebook: www.facebook.com/insoundwetrust   

Sonus predstavlja: WE LOVE SOUND ZAGREB w. Ricardo Villalobos
18. novembar 2016, klub The Best Venue Hall, Zagreb