Home

VESTI

Jelen Top 10 turneja u Požegi!

No Comments Najave

Jelen Top 10 turneja u Požegi!Jelen top 10 turneja se već uveliko zahuktala! Podstaknuta pozitivnom energijom i nekoliko hiljada poštovalaca domaćeg r’n’r zvuka koji su do sada posetili koncerte u Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Vranju i Somboru, ekipa Jelen top 10 turneje se u petak, 4. maja seli u Sportsku halu u Požegi, gde će na još jednom besplatnom koncertu dokazati da je najbolja zabava uz rokenrol i Jelen pivo!

 

U Sportskoj hali u Požegi nastupiće Block Out, Bjesovi, Kanda Kodža i Nebojša, Darkwood Dub, grupa Sharks Snakes and Planes imaće svoj prvi nastup na ovogodišnjoj Jelen top 10 turneji, a Obojeni program će publici predstaviti pesme sa upravo objavljenog albuma ,,Kako to misliš: mi“.

 

Obojeni program je i prošle godine bio među nosiocima Jelen top 10 turneje: ,,Možda je to prošle godine i bila avantura, ali ovoga puta je turneja podignuta na znatno viši nivo – pre svega u profesionalno-tehničkom smislu. Mislim da je Jelen top 10 turneja od velike važnosti za domaću rok muziku. Podjednako je značajna i za bendove i za publiku“, izjavio je pred nastup u Požegi Branislav Babić – Kebra, frontmen Obojenog programa.

 

 

 Jelen Top 10 turneja u Požegi!

KKN

 

 
Fanovi facebook stranice Jelen Top 10 učešćem u mini kvizu znanja dobiće još jednu priliku da pre koncerta upoznaju omiljene domaće rokenrol zvezde!

 

 

 Jelen Top 10 turneja u Požegi!

Elektricni orgazam

 

 

Tačne informacije o terminima, mestima, izvođačima Jelen top 10 turneje, kao i brojna iznenađenja očekuju vas na: www.jelentop10.com i www.facebook.com/jelentop10

Kontakt:
Lazara Marinković, Pleon Olaf&McAteer, 064/64.111.27 i lazara.marinkovic@pleon-olafmcateer.rs