Home

VESTI

Jaya The Cat u Livingroomu

No Comments Najave

Jaya The Cat 15. aprila u Beogradu u klubu Livingroom (SKC), u okviru svoje "Grandma's Poison Tour 2010" koncert će održati Jaya The Cat (Amsterdam).

Osnovani u Bostonu (USA), trenutno nastanjeni u Amsterdamu (NL), Jaya The Cat sviraju jedinstvenu mešavinu reggaea, punk rocka i ska muzike, a primetni su i uticaji ranog duba. Pesme se kreću od plesnog reggae-ska do angažovanog punk rocka.

 

Debi album izdaju 2001, a dve godine kasnije i album "First Beer Of A New Day", koji im donose pozitivne kritike i širu popularnost, te evropsku i američku turneju… 

 

Njihov specifičan stil dovodi ih do angažmana u promociji poznatih proizvodjača skate, surf i snowboard opreme. Broj fanova nastavlja da raste, a bend unosi par promena i odlučuje se da doda svom nastupu klavijature, perkusije i Tiki Bar (bar na stejdžu sa pićem, koje dele publici…).

 

Slede albumi "Ernesto's Burning" i "More Late Night Transmissions With…" i još intenzivniji nastupi po većim klubovima i festivalima (Lowlands, Pukkelpop, TheWarped-US…). Svi koji su bili na njihovom koncertu na Akademiji pre dve godine znaju da se njihovi nastup pre može nazvati žurkom, gde publika igra, peva i pije sa bendom, nego li klasičnim koncertom.

 

 

15 aprila u  Beogradu: Jaya The Cat

15 aprila u  Beogradu: Jaya The Cat

 

 

Jaya The Cat dolaze u Beograd u okviru svoje Grandma's Poison turneje, a domaću podršku čine bendovi: Proces (ska/reggae/punk-Niš), Potres (punk/ska-Beograd/Smederevo) i The Socks (reggae/punk-V.Plana).

15.april (četvrtak) / Livingroom SKC / 22h

Karte u pretprodaji: Livingroom SKC – 400 rsd

 

 

 

 

Izvor:
MTV.rs