Home

VESTI

Jan Nemeček uživo u okviru pete epizode serijala Haunted Dancehall

No Comments Najave

Jan Nemeček uživo u okviru pete epizode serijala Haunted DancehallNakon zapaženog gostovanja Milesa Whitakera (MLZ) početkom marta, Disco Not Disco i Dis-patch kolektivi kvazi-jubilarno peto izdanje party-serijala HAUNTED DANCEHALL koriste kao priliku da se zajedno sa kolegama iz Mystic Styles kolektiva susretnu na "neutralnom terenu" kluba Dragstor –   svi dosadašnji HD događaji održani su u klubu 20/44, gde i Mystic Styles redovno priređuju svoje događaje.

  

Peto izdanje ovog serijala održaće se u pomenutom klubu ovog petka, 1. marta sa početkom od 23 časa.
  

Ovaj svojevrsni predah će nakon višemesečne pauze i odsustva iz Beograda predstaviti live nastup Jana Nemečeka, jednog od iskusnijih domaćih producenata, koji insistira na predstavljanju svoje muzike uživo. Prošle godine objavio je zapaženi album "All Things", koji se i dalje može besplatno preuzeti na njegovom sajtu www.jannemecek.com. Nemečekovu diskografiju od 2005. godine do danas krase brojna digitalna i fizička izdanja, uključujući i ona za sopstvenu izdavačku kuću Norbu. Ambijentalna izdanja i ona okrenuta house i dub-techno žanrovima pre dve godine obogaćena su i energičnom saradnjom sa Goranom Simonoskim pod imenom Brickwall Brigade. Ovaj projekat predstavljen je kroz nekoliko remiksa i istaknutih nastupa na festivalima Mikser i Exit.

 

 

 Jan Nemeček uživo u okviru pete epizode serijala Haunted Dancehall

Jan Nemeček uživo u okviru pete epizode serijala Haunted Dancehall

 

 

Haunted Dancehall i Mystic Stylez predstavnici pružiće odgovarajuću DJ podršku, i to u sastavu:  Thinker, Schwabe, Feloneezy i Moodswinger. Za ovo izdanje Haunted Dancehall-a karakteristična je i niža cena ulaznice (150 RSD do ponoći, 250 RSD nakon toga), a od aprila meseca ovo specifično klupsko veče koje neguje mračniju i atmosferičnu plesnu muziku vraća se na brod 20/44, gde će predstaviti nekoliko izabranih stranih gostiju, i to 5. aprila, 11. maja i 7. juna. Više informacija o narednim gostujućim živim nastupima uskoro!

www.jannemecek.com
www.soundcloud.com/brickwallbrigade

www.facebook.com/thatmysticfeed
www.facebook.com/dis.patch.festival