Home

VESTI

James Zabiela sledećeg vikenda u klubu The Code u Subotici!

No Comments Najave

James Zabiela sledećeg vikenda u klubu The Code u Subotici!Šestu klubsku sezonu The Code će začiniti gostovanjem ovog upečatljivog dj-a kojeg, koliko publika obožava zbog harizme i muzičko tehničke virtuoznosti , toliko ga kolege respektuju.

James Zabiela puni stadione, festivalske arene širom planete, te je prava čast i privilegija imati ga u našem klubu i to u subotu veče!

 

Svi koji nisu iz Subotice karte mogu kupiti na gigstix prodajnim mestima ili on line na www.gigstix.com, a naši sugrađani u The Code-u svaki dan u nedelji od 8-24h.

 

LINE UP @ The Code

 

JAMES ZABIELA

Minimalistic

Needle

Nikola Batrić

 

James Zabiela sledećeg vikenda u klubu The Code u Subotici!

James Zabiela sledećeg vikenda u klubu The Code u Subotici!

 

 
James Zabiela

Rođen je 07. avgusta 1979. u Velikoj Britaniji. Trenutni je rezident u “elektronskoj Meki“ SPACE na Ibici. Njegova muzika je fuzija breakbita i housea. Poznat je po svojoj veštini na gramofonima, intenzivnom koriščćenju lupova i efekata, kao i Ableton live instrumentima.

 

Proslavio se 2000. godine na Muzik Magazinovom Bedroom Bedlam takmičenju i od tada je potpisnik Sashine Excession agencije.

 

2003. osniva svoju etiketu Hearing Aid i sve do dana današnjeg oduševljava masu, puni je energijom i entuzijazmom. Želimo mu od srca da traje još dugo dugooooo!

 

 

1190rsd – od 06.12. do 14.12.
1500rsd – 15.12. na vratima kluba (ukoliko ostane karata!)

BROJ KARATA JE OGRANIČEN!