Home

VESTI

Jacob Phono (Berlin) @ Niš

No Comments Najave

Jacob Phono (Berlin) @ NišNakon nekoliko uspečnih događaja na Niškom Sajmištu, odličili smo da vam predstavimo jednog od najboljih Berlinskih producenata i donesemo deo Berlinske underground scene u naš grad.
 
S'obzirom da je Berlin centar industrijske muzike, odlučili smo da ovaj događaj doživite na pravi način, tako što će se održati u hali Elektronske Industrije.
 

  

Line up:

JACOB PHONO // Highgrade Records / Berlin, Germany

DEJAN MLADENOVIC // Elektronska Industrija / Niš

 

SOULPLACE // Dear Deer Records / Niš

Cena karte će biti 300 danara.
Karte se kupuju isključivo na ulazu.

 

 

 Jacob Phono (Berlin) @ Niš

Jacob Phono (Berlin) @ Niš

 

 

Danski producent, pevač i Dj Jacobe Phono, baziran u Berlinu gde stvara svoju muziku, odrastao je u severnoj Danskoj gde nije bilo puno dogadjaja što ga je usmerilo ka tome da se bavi muzikom.Kasnije je studirao inžinjering zvuka, ali se vratio muzici,filmu i pozorištu i u tom smeru nastavio svoju karijeru. Sa 13 godina je počeo da svira bubnjeve, a kasnije je počeo da svira uživo i eksperimentiše sa različitim instrumentima. Nakon toga studira inženjering zvuka usmeravajući svoju karijeru na muziku, film i pozorište. Kao Dj na berlinskoj sceni saradjivao je sa mnogim klubovima, umetnicima i bio domaćin mnogim žurkama – uvek sa dubokom ljubavlju prema densfloru. Jacob je takođe puštao i u klubovima kao što su Berghain/Panoramabar, Club Der Visionaere, Tresor, Sisyphos i bio je rezident DJ u Katerholzigu. Njegov stil inspirsan je jutrom posle klupske atmosfere, a njegova muzika u sebi sadrži i glasne ambijentalne zvukove, transcendentalni disko-tehno i nervoznu dinamiku sa seksi ritmom.

Tokom poslednjih nekoliko godina radeci kao resident u berlinskim klubovima saradjuvao je sa umetnicima kao sto su Subb-an, Tom Clark, Jens Bond I Miro Pajic. Izdao je za puno evropskih lejbla kao sto su Cocoon Recordings, Highgrade Records, Upon You, Cityfox, Plastic City, Fantastic Friends, Audiomatique, I Americki lejbli poput Thoughtless Music i Nuwax gde on ostavlja svoj trag kao producent.

Njegova produkcija se razlikuje onoliko koliko on zeli da eksperimentise I ispoljava razlicita osecanja I zanrove unitar dubokih I ritmickih bas linija.