Home

VESTI

Jackin House zvezda sa Ibice doleće na Lastin matine

No Comments Najave

Jackin House zvezda sa Ibice doleće na Lastin matineDJ Sonny Fondera, australijska Jackin House zvezda u usponu, koji dolazi sa jednog od najprestižnijih svetskih house label-ova Defected-a, nastupiće u nedelju na maratonskom matineu gradskog splava “Lasta”.

  

Sonny Fondera na Lastu dolazi pravo posle gostovanja na jednom od najpoznatijih svetskih ostrva zabave – Ibice. Njegove trake se opisuju kao talasaste groovy numere koja naprosto teraju na ples sve na podijumu na igru, a posebnu čar im daju elementi funk-a i soul-a sa kojima Fondera vešto koketira.
  

Osim Defected-a, ovaj sve traženiji DJ u poslednjih nekoliko godina ima izdanja za agencije kao što su Drop Music, Guesthouse, 4Kenzo, Candy Talk, Nervous Records, Salted, ali i za svoj label Beatdown Music. Uz kreativnog Australijanca nastupiće i čak petorica domaćih disk džokeja predvođenih Markom Milićevićem koji se krije iza pseudonima Gramophonedzie. Za pultom će bit i stari znalac Pookie, kao i mlađe snage – Daniel Cehranov i duo Zwein, koji čine Nemanja Tanoksić i Nenad Jovanović.

 

 

 Jackin House zvezda sa Ibice doleće na Lastin matine

Jackin House zvezda sa Ibice doleće na Lastin matine

 

 

Ulaz na matine se neće naplaćivati, ali će moći da se uđe samo sa specijalnim pozinicama koje će se deliti na Lasti tokom ove nedelje.

 

YouTube: Sonny Fodera – Want You To Know