Home

VESTI

INTRUDER / Lenor DJs / Loop Junkies

No Comments Najave

INTRUDER / Lenor DJs / Loop Junkies

Iz Kulturnog Centra Grad nam stižu najave za vrhunske evente. Jedan od narednih je koncert benda INTRUDER / sa podrškom  Lenor DJs-a / Loop Junkies-a i sve se to dešava u petak 4. decembra, 22h.

 

Bend INTRUDER su osnovali Nebojša Marković i Ivan Halupka ranih '90-ih godina. Od samih početaka Intruder su eksperimentisali sa elektronskom muzikom i njenim brojnim podžanrovima (techno, drum'n'bass) da bi konačno stigli do muzičke forme koja se najbolje može opisati kao elektro pop:pop muzika po strukturi, subverzivna i energičnog zvuka, ali često i vrlo emotivna, jazzy i atmosferična.

 

Kao duet Intruder su izdali 3 albuma. Ubrzo Intruder postaje petorka dolaskom bubnjara i drugog gitariste. Na veoma uspešnoj turneji bend je nastupao i na festivalima, a vrhunac je predstavljao nastup na EXIT festivalu, na Main stage-u zajedno sa britanskim bendom Kosheen.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 2×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"INTRUDER / Lenor DJs / Loop Junkies"

 

INTRUDER / Lenor DJs / Loop Junkies

 

Uz nove nastupe, uskoro se bendu priključuje pevačica Ivana. Intruder Ivaninim fantastičnim emotivnim i snenim jazzy soul vokalom dodaje novu dimenziju svojoj jedinstvenoj smesi energične pop muzike, elektronike i jazza. – rezultat toga je 4. album benda STRANGE KIND OF BEAUTIFUL (2003). Posle nove turneje i nastupa na regionalnim festivalima, Intruder započinje sa snimanjem pesama za 5. album. 2006. izlazi 5. album DANCING SHOES, STARRY SKIES, a najavljuje ga 3. singl SENSATION koji je postao veliki hit na MTV Adria. Intruder trenutno rade na novim pesmama, za sledeći, 6. po redu album…

Cena karte u pretprodaji u Kulturnom centru GRAD 300 RSD, a na ulazu 400 RSD.

 

INTRUDER – koncert
Filtercutter & Ookami (Lenor DJs)
Loop Junkies A/V (Split, Hrvatska) – DJ/VJ