Home

VESTI

Ibiza Connection – Masters Of Trance

No Comments Najave

IBIZA CONNECTION!

Posle burnih novogodišnjih praznika turbulencija se nastavlja! Ultra Groove Records u 2010. godinu ulazi sa projektom Ibiza Connection – Masters Of Trance, čiji je cilj promocija modernog zvuka elektronske muzike i prenošenje pozitivne atmosfere sa egzotičnih destinacija gde zabava nikad ne prestaje.

 

Provedite hladnu beogradsku noć u duhu svetske prestonice koju su muzika, druženje i zabava učinili najpoželjnijom i najposećenijom destinacijom za ljude širom planete koji tragaju za dobrim provodom. 
 
Mauricio Begotti
je dj – producent koji stoji iza dva legendarna projekta ETNICA i PLEIADIANS. Projekti koji su postavili standard zvuka koji se godinama pretapao u različite forme trans muzike, obeležen je kao jedan od najuspešnijih bendova ovog žanra koji je ikada postojao. Više od 10 godina na sceni koja podrazumeva savremenu elektronsku dens muziku, ETNICA svojim zvukom širi svoju autentičanu, elegantanu i snažnu harizmu.

 

IBIZA CONNECTION!

 

Legendarna izdanja kao što su Alien Protein, Astral Way, Trip Tonight, Vimana, Solaris, Eqator, Nitrox, History i mnogi drugi, stoje kao evidencija njihove transformacije koja dugi niz godina održava ovaj muzički fenomen. Ko je bio pre desetak godina na Maurijevom setu u Barutani, biće siguran gost i ovoga puta, a mlađim generacijama zadajemo Maurijev set kao obavezno gradivo. 
 
Micky Noise. Ime koje srpskoj publici nije potrebno posebno predstavljati. Godine 1993. sa pojavom talasa goa trance-a u Grčkoj, Micky je počeo da ispoljava svoju ljubav prema trance zvuku kreirajući prve numere i prezentujući ih u kratkim live nastupima na glavnim događajima u Atini. Svoj prvi live imao je 1994. godine, a tri godine kasnije izdao je svoj prvi album pod imenom Psycho Meditation. 1998. godine nastaje Wizzy Noise i postaje bitan deo svetske trance scene.

 

Nastupali su u skoro svim delovima sveta na svim festivalima i u svim poznatim klubovima. Wizzy Noise je svakim svojim albumom donosio svež i jedinstven zvuk. Početkom 2009. godine, Micky osniva solo projekat “Micky Noise”, kao logičan nastavak Wizzy Noise priče, a album se očekuje početkom 2010. godine. Ono što možete očekivati od Micky-a jsu hitovi poput remixa O Fortune, Trip Tonite i ostalih numera koje su obeležile poslednju deceniju!!! 
 
PREPARE YOURSELF for ULTRA GROOVE biggest event in 2010! 
10. APRIL 2010. 

ULTRAGROOVE EVENTS PREDSTAVLJA:
SUBOTA, 30. JANUAR 2010.
STUDENTSKI KULTURNI CENTAR

IBIZA CONNECTION! 

ETNICA – MAURIZIO BEGOTTI LIVE SET! 
etnicanet//ibiza 
 
MICKY NOISE DJ SET 

harmonia records//greece 
 
AKI DJ SET 
intellect//species//ultra groove rec 
 
Prodaja ulaznica od 4.01.2010. 
Caffe Dali, Hilandarska 20, Beograd 
Blagajne EVENTIM-a širom Srbije 
www.eventim-yu.com 
Od 4.01.2010. 
Blagajna SKC-a, Kralja Milana 48, Beograd 
 
Info tel: 064/923-44-38 

 
PRVI SET ULAZNICA PO PROMOTIVNOJ CENI OD: 
600 DIN!