Home

VESTI

Hornsman Coyote obeležava Bob Marley’s Day

No Comments Najave

Rođendan VRAČAR ROCKS-a i BOB-a MARLEY-a slavi se istog dana: Bob Marley’s day u Božidarcu uz Hornsman Coyote-ja! Gosti: Bobo Natty i DJ Martinez – Subota, 3. februar, 20h

U februaru je rođen rege kakav danas poznajemo. Šestog dana februara rođen je Bob Marley. U čitavom svetu februar se obeležava kao mesec regea… I u Božidarcu!

Tradicionalno, već 6. godinu zaredom, i ovog, prvog februarskog vikenda sećamo se Boba Marley-a u  a ujedno se obeležava rođendan Vračar Rocks manifestacije, koja se od 2012. godine u kontinuitetu održava u Radoslava Grujića 3, u srcu Vračara.

U subotu, 3. februara Bob Marley-ja se prisećamo uz Hornsman Coyote-ja, koji će pored velikog broja Marley-jevih klasika izvesti i nekoliko pesama sa svog najnovijeg izdanja “SEVENGREEN” kao i pregršt hitova iz svoje dosadašnje karijere.

Kojotu će se pridružiti i Bobo Natty & DJ Martinez!

Bobo Natty živi i svira na Kanarskim ostvima. Sarađuje sa Barrabass Soundsystem-om kao vokal i trombonista. Trenutno svira u pet  različitih projekata na lokalnom i internacionalnom nivou, uključujući reggae, ska, funk, hip hop i blues u Big Band Music Bandu.

Mir i ljubav!

Ulaznice po rođendanskoj ceni od 300 dinara dostupne su u Felix Shiopu, TC Sremska, I sprat.