Home

VESTI

HNS Stream Show-Off stiže u Compressor!

No Comments Najave

HNS Stream Show-Off stiže u Compressor!Nakon uspešnog početka emitovanja druge sezone, HNS Stream stiže u klub Compressor u subotu 18. februara, kao "HNS Stream Show-Off" party.

Najprogresivnija imena novosadske DJ scene sa kojima se publika od novembra 2010. družila putem redovnih live stream izdanja na Internetu, za sve fanove sada pripremaju jednu uzbudljivu klupsku plesnu noć.

 

HNS Stream kao online zabava, ali i kao internet radio stanica od svog nastanka stekao je hiljade fanova i predstavio novu formu promovisanja aktuelnih muzičkih trendova kao i naiinteresantnijih predstavnika elektronske muzičke scene.

Kroz interakciju, zabavu i visok nivo produkcije, koristeći Internet kao kanal komunikacije koji je mladim ljudima danas najatraktivniji, HNS Stream predstavlja važan korak ka što boljem i pristupačnijem informisanju mladih ljudi u Srbiji o savremenim tokovima u muzici, kulturi, umetnosti i kreativnim industrijama.

 

 

 

HNS Stream Show-Off

 

Pored online promocije organizacija Happynovisad i HNS Stream nastavljaju tradicionalno uzbudljivo klupsko druženje sa svojom publikom. HNS Stream Show-Off party predstaviće najaktuelnija imena novosadske DJ scene, koji su nastupali u live stream izdanjima.

Za pultovima kluba Compressor te večeri će se naći Yeah Left, M-Tech, Felony Flats, Jackie Dagger, Rasheed i Jung B koji će nastupati u Main room-u, dok će u VIP-u vrteti Otto Von Disko, SMT#NG, Dee Face, Roy Fokker, LaG & Lost In The Sound a od pet sati žurku će zatvoriti predstavnici Alternacije, Gregor, Arhitek i Klaus.

Žurka će početi u 22h, a ulaznice za "HNS Stream Show-off" party iznosiće 200 dinara do ponoći, i 400 dinara nakon ponoći.

Zagrevanje za 18. februar uveliko traje, na www.happynovisad.com/hns_stream/ , svakog radnog dana od 21h do 23h, a kao posebno iznenađenje i pripremu za žur svoje fanove, didžejevi su pripremili svoja specijalna podcast izdanja.