Home

VESTI

Hernan Cattaneo u SKC

No Comments Najave

Hernan Cattaneo Posle vrhunskog natupa na Kalemegdanu prošle godine, Hernan Cattaneo se ponovo vraća u naš grad. Nastupiće 1.05.2010. u SKC.

Od danas su ulaznice za ovaj dogadjaj u prodaji. Prodajna mesta : blagajna SKC-a, Bilet Servis i sva prodajna mesta EventTim-a, Mamut Store i Card service.

 

 

Rođen u Buenos Airesu, Hernan je odrastao slušajući izvođače kao što su Simply Red, Depeche Mode, New Order…

Godine 1987. on i još jedan njegov prijatelj posetili su Vinilmaniju u New Yorku i vratili se sa par ploča, što je i bio njegov prvi susret sa Čikaškim hausom. U to vreme Frenki Knuckles koji će imati veliki uticaj na Hernanov rad, se probija na haus scenu i postaje ikona haus muzike.

 

 

Hernan Cattaneo u SKC
 Hernan Cattaneo u SKC
 

Sredinom devedesetih, Hernan je postao kulturna snaga elektronske muzike koja je tada bila još uvek u razvoju u njegovoj zemlji. Kao rezident kluba Clubland u Buenos Airesu dobija šansu za rad sa DJ-evima kao što su Sasha, Digweeda i Tenaglia . Poznanstvo i evropska turneja sa Paul Oakenfold-om rezultirala je da Hernan postane svetski poznati i traženi DJ, a to je takođe dovelo i do njegovog ulaska u izdavačku kuću Perfecto.. Trenutno radi na svojim Renaissance izdanjima koja spadaju u sam vrh progresivnoh haus zvuka.

Warm Up: DJ Alexandar / iFACE + tbc

Cena karte: 1200 din
Bilet servis, Mamut Stores, Eventim, Card service, Blagajna SKC

 

www.hernancattaneo.com
www.myspace.com/hernancattaneo
www.facebook.com/hernancattaneo
www.soundcloud.com/hernancattaneo
www.myspace.com/sudbeat