Home

VESTI

Heineken StarMuse Warm Up Party

No Comments Najave

Heineken StarMuse Warm Up Party

Heineken nam priprema razna dešavanja u narednom periodu.

 

Svakako prvo na redu jeste Heineken StarMuse Warm Up Party na kojem nastupa Marc Houle, a domaća podrška će biti Alex Monster i Vladimir Erdber. Određeni su datum i mesto, tako da se vidimo 28. aprila u Baru Baltazar.

 

Mark Hul (Marc Houle) je odrastao u Vindsoru u Kanadi sa kompjuterskim igricama i new wave muzikom. U mladosti je bio fasciniran muzikom grupa Depeche Mode i Kraftwerk. Krajem devedesetih je postao rezident kluba Richie Hawtin-a 13 Below, gde je jednom nedeljno imao svoje new wave veče.

 

Tamo je upoznao i prvu damu minimal tehna, Magdu, sa kojom otvara zajednički studio.

 

Na Magdino insistiranje, Mark je svoju muziku počeo da kombinuje sa minimal tehnom. Ovaj uspešan miks je rezultovao dobijanjem ponude da se pridruži legendarnoj Minus izdavačkoj kući.

 

 

Heineken StarMuse Warm Up Party

Heineken StarMuse Warm Up Party

 

 

Iako preferira retro zvuke, Mark iza sebe ima bezbroj izdanja koja su obeležilea Minus etiketu, upravo zbog njegove specifične i jedinstvene produkcije. Nemoguće je čuti dva ista Markova seta, trudi se da impresionira ljude što mu zaista svaki put i uspe.

 

Trenutno je fokusiran na promovisanje svoje izdavačke kuće Items&Things i novog albuma koji će uskoro objaviti etiketa Minus.