Home

VESTI

Heineken StarMuse / Armand Van Helden

No Comments Najave

Heineken StarMuse / Armand Van Helden Nastupom Armanda Van Heldena, jednog od najvećih disk džokeja današnjice, u hali EXPO XXI, 1. maja 2010. godine, započinje nova era Heineken muzičkog uživanja – Heineken StarMuse.

 

To je novo ime za prepoznatljiv koncept, koji je već dugi niz godina prisutan na našoj muzičkoj sceni, čime Heineken najavljuje domaćoj publici jedinstveni muzičko scenski spektakl.

Armand Van Helden je logičan izbor za upoznavanje publike sa Heineken StarMuse platformom, jer je već godinama jedan od najvećih hitmejkera na klabing sceni.

 

Heineken StarMuse / Armand Van Helden
Heineken StarMuse / Armand Van Helden
 

Remiksovao je veliki broj uspešnih pesama poznatih izvodjača – od Roling Stonsa (The Rolling Stones) preko Britni Spirs (Britney Spears) i Džastina Timberlejka (Justin Timberlake), pa sve do Daft Panka ( Daft Punk) i Mobija (Moby). Njegovi najveći autorski hitovi, kao što su "You Don't Know Me", "Flowerz", "Touch Your Toes", "I Want Your Soul" i "My My My", doneli su pop-glamur u diskoteke, a modernizovani disko-haus ritam na top liste.

Brend Heineken neraskidivo je vezan za muziku i sponzor je više od stotinu različitih muzičkih događaja u svetu. Na brojnim svetskim destinacijama postoje Heineken festivali koji su već tradicionalni u muzičkom kalendaru tih zemalja kao što su Koučela (Coachella) u Sjedinjenim Američkim Državama, FIB u Španiji i Oksidžen (Oxegen) u Irskoj. U Srbiji, ljubitelji haus muzike prepoznaju ga po Heineken Technology dešavanjima na Beogradskom sajmu i u EXPO XXI centru, kao i nastupima velikih muzičkih imena, poput Kris Lejka (Chris Lake). Heineken Technology svakako je uticao i na afirmaciju mnogih domaćih DJ-eva koji su dobili prilku da nastupaju rame uz rame sa zvezdama haus muzike. Heineken Music je tradicionalno bio domaćin imenima elektronske scene kao što su Džajls Piterson (Gilles Petterson) i Silikon Soul (Silicon Soul).