Home

VESTI

Headshoutboyz (Hungary) @ Energija

No Comments Najave

HEADSHOTBOYZ (Hungary) @ Energija

“HeadShotBoyz”, maÄ‘arski duo koga čine DJ Prym (Kristof Ambrozy) i Snifter (Lajos Nadhazi), postao je važan deo danas veoma žive electro scene u Budimpešti i to uz mnoge talentovane umetnike koji u ovom trenutku ostvaruju snažan uticaj u svetu, poput “Kollektiva-e” ili “Tits and Clits”.

 

Na početku svoje karijere, ovi momci bili su fokusirani samo na Drum & Bass zvuk, ali kako su se njihova muzička interesovanja širila, tako je i njihova produkcija postajala raznovrsnija, uključujući sve muzičke forme, od Electro-a, Breaks-a, preko TechHouse-a, 2step-a i NewRave-a.

Njihov poptuno autentičan zvuk već je osvojio mnoge, Lee Mortimer-a, The Bulgarian, TJR, ali i Bassbin Twins, Stereoheroes, Utah Saints.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj event u klubu Energija. Delimo 3×1 kartu. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na nagrade at clubbing dot rs sa naznakom "HEADSHOTBOYZ" u subject-u, uključujući i ime, prezime i broj mobilnog telefona.

 
Jedan od impresioniranih jeste i americki DJ i producent Bryan Cox, za čiju su numeru “Let’s Go To Work” (Crux Records),  “HeadShotBoyz” uradili remix koji je debitovao meÄ‘u sto top download-ovanih singlova na Beatport-u.

Headshoutboyz (Hungary) @ Energija

 

MeÄ‘u njihovim najuspešnijim izdanjima nalaze se: “Elvis” (za čikaški label  “Sick Recordings”), remix-i numera “Everybody” (Backstreet Boys), “Give Me A Reason” ( Digital Manges!), “Washout” ( za švajcarski duo  Stereoheroes, Crux Records), “Lose Control“ (Missy Elliott), “Jakkk'd 'n' Skrew'd” (Jon Kennedy feat. Mr Eyez)…

 

Ovih dana rade na remix-u teme “Huncut Hacuka” za FineCutBodies, ali i za trenutno jedne od najvećih maÄ‘arskih elektronskih bendova, “Neo” i “Anima Sound System”.

 

 

 

Cool