Home

VESTI

Haunted Dancehall #9 – Attentat (SAD)

No Comments Najave

Haunted Dancehall #9 - Attentat (SAD)Party serijal Haunted Dancehall iza koga stoje kolektivi Dis-patch i Disco Not Disco u julu  predstavlja specijalnog gosta iz SAD, predstavnika festivala Communikey iz Kolorada Thomasa Kamholza, koji nastupa pod imenom Attentat.
  
Thomas je producent koji živi u Denveru, a tokom poslednjih 10 godina učestvovao je u svakom aspektu razvoja elektronske muzičke scene na severnoameričkom kontinentu. Kao DJ je nastupao na najprominentnijim američkim festivalima, uključujući i redovna pojavljivanja u okviru njujorškog serijala The Bunker, kao i nastupe na Decibel festivalu u Sijetlu i Mutek festivalu u Montrealu.
   

Kao jedan od glavnih ljudi iza Communikey organizacije, odigrao je ključnu ulogu u organizaciji brojnih događaja, a između ostalih bio je i deo ViceVerse turneje koju su 2010. i 2011. godine zajednički organizovali upravo beogradski Dis-patch festival i Communikey. Kao producent, do sada se pojavio na etiketama Dope Recordings, Wolf + Lamb, Archipel i Geometricdeck. Trenutno je i jedan od članova denverske ekipe i net-etikete Make Mistakes.

 

Dva podcasta mogu se slušati i preuzeti na sledećim linkovima:

www.subdotmission.com/podcast/submission-podcast-101-attentat?_=1373484213106
www.soundcloud.com/communikey/cmky-podcast-17-attentat

 

 

 Haunted Dancehall #9 - Attentat (SAD)

Haunted Dancehall #9 – Attentat (SAD)

 

 

Njegov višečasovni nastup u Beogradu u subotu 20. jula pratiće i live set 33-10-3402 i jedan od rezidenata HD serijala Schwabe. Ulaz se naplaćuje 250 RSD od 1 h posle ponoći.

Haunted Dancehall u avgustu pravi pauzu, a zatim se vraća 6. septembra sa još jednim specijalnim gostom u novoj klupskoj sezoni.

Haunted Dancehall Epizoda 9 – Attentat (SAD)

Subota 20.  jul, 23h
Klub 20/44

www.makemistakes.us.
www.soundcloud.com/attentat