Home

VESTI

Happy People w/ Adam Collins @ KPTM

No Comments Najave

Happy People w/ Adam Collins @ KPTMHAPPY PEOPLE Vas poziva na NEW YORK CALLING u petak u KPTM-u i nastupDJ Adama Collins-a.
   
Uz njega tu je i DJ Lale, stari znalac i majstor tech zvuka! Osnivač legendarnog “Happy People” pokreta, koji je već 22 godine sinonim samo za jedno – dobar provod! Podršku će pružiti i  “mlada” snaga beogradske muzičke scene ali veteran beogradskog klabinga Mandić čiji muzički ukus se godinama razvijao pod uticajem najboljih lokalnih DJ-va.
  

Adam Collins je njujorski DJ i producent koji danas živi i radi u Los Angelesu. Ovaj house and techno DJ, resident u mnogim tamošnjim klubovima, producirao je muziku za Primal, Crayon, Big Chief, Midnight Social, Subtrak and Low Money muzičke etikete. Sarađivao je sa imenima kao što su Mark Ambrose, Terry Francis, Tyree Cooper I Jay Tripwire.

 

 

 Happy People w/ Adam Collins @ KPTM

Happy People w/ Adam Collins @ KPTM

 

 

Muzičku karijeru je počeo u Čikagu formirajući grupu Omni A.M. I pokreće Euphoria Records sa prijateljem Marky Star. Ubrzo dostižu kultnu popularnost zbog njihovog avantgardnog stila koji su magazine kao URB I XLR8R nazvali “finely-crafted nostalgic deep house from Chicago”.Tokom svoje duge karijere i jos duže liste izdanja, ova vrsni DJ je delio kabinu sa velikanima scena pored ostalih Eddie Richards, Peace Division Camea. Blond:ish. Takođe je i osnivač Bruklinskog DJ udruženja House on Mute kao i glavni organizator događaja za Propper Chanels, Dance Spirit I Julian Perez. Kada ne radi u organizaciji dešavanja onda sa prijateljima služi Tako’s na festivalima kao što je Desert Hearts.

 

 

Happy People w/ Adam Collins @ KPTM

Happy People w/ Adam Collins @ KPTM

 

 

Happy People presents. NEW YORK CALLING
29.04. Petak @ KPTM

od 23h cena karte 400 din
do 24h besplatno

line up:
Mandic / Happy People / BG
Adam Collins / Euphoria records / House on Mute / Omni A.M./ NEW YORK
Lale / Happy People / BG