Home

VESTI

Happy People B-Day No.16

No Comments Najave

Happy People B-Day No.16„Happy People – United Youth of Belgrade“ jedan je od najstarijih profesionalnih dj kolektiva sa prostora jugoistočne Evrope – osnovan je 1994. godine. Skoro dve decenije svog trajanja duguju tradiciji uvek svežeg pristupa elektronskoj plesnoj sceni koji je postao njihov zaštitni znak i godinama ih nagrađuje novim generacijama lojalne publike.

„Pomeranje granica klabinga je sveobuhvatni koncept sa više nepoznatih koji čine muzika, lokacija, dekor i ovladavanje novim tehnologijama. Njihova interakcija i disanje zajedno čini naš produkt čiji je osnovni zadatak da uvek zadovolji i najprobirljivije posetioce – ultimativnu žurku.

Zadovoljan sam jer u svakom pogledu sve više napredujemo;“ govori dj Lale, prvi čovek i osnivač „Happy People“ organizacije.  

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. Delimo 3×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Happy People B-Day"

 

Happy People B-Day No.16

 

„Happy People“ dj tim čine Aleksandar Pavić Lale, Goran (Zmix) Kovačević, Vladimir Bukilić (Mr.Flowers – od 2003.) i odskora Nikola Paunović. U svoj bogati rezime ubrajaju nekadašnju saradnju sa imenima kao što su Srđan Žika Todorović, Marko Nastić, Petkovski, Raja i Proka. Gostuju po svim većim gradovima kako Srbije, tako i regiona, a pored Makedonije i Hrvatske, najviše saradnje ostvaruje se sa eminentnim dj-evima londonske tek-haus scene (Eddie Richards, Terry Francis, Gideon Jackson, Dave Mothersole, Pure Science, Grant Dell, Richard Grey, Nathan Coles, Asad Rizvi).

Kao bitnu disciplinu, “Happy People” još od osnivanja favorizuje i fuziju umetničkih pravaca, te se tokom prošlih godina mogu pohvaliti brojnim kolaboracijama sa raznim muzičarima, mc-jevima i bendovima od kojih su najveći projekti “Just Us” (sa “Zerkman Big Bang Triom,” uz krilaticu “Fuzija je čudo i biće nam ludo!”) i sadašnji “Manu,” uz vokale, gitaru i klavijature Gorana Tomanovića (“Oktobar 1864,” “Braća Left) i sempler i žive perkusije Nebojše Adamovića (“Straight Jackin”). U ništa manje važnim producentskim vodama iza sebe imaju nekolicinu oprobanih izdanja na etiketama kao što su “Proloop” i “Hit Beat,” a u svoj pionirski rad takođe ubrajaju i osnivanje i koorganizaciju beogradskog dj-festivala “Ovo je moj grad.”

Aktivni članovi “Happy People”  organizacije su:
 
DJ LALE
http://www.myspace.com/djlale
 
GORAN ZMIX KOVACEVIC
http://www.myspace.com/goranzmixkovacevic
 
MR. FLOWERS
http://www.myspace.com/mrflowershp
 
DJ NIKOLA PAUNOVIC
http://www.myspace.com/djnicolapaunovic
 
BANDMANU
http://www.myspace.com/bandmanu
 
DIRTY COVER
http://www.myspace.com/dirtycoverbg
 
LOMATIC
http://www.myspace.com/lomaticbg

 

CARLO MC
http://www.myspace.com/carlomcbg
 

HP 16 godina!!
Klub Bullet

Milosa Pocerca 10
 
datum:20.02.2010 od 23h-06
 
line up:
LALE
GORAN ZMIX KOVACEVIC
MR.FLOWERS
NIKOLA PAUNOVIC
LOMATIC(DIRTY COVER)
MARKO VUKOVIC(REZONANT)
PETKO(PLAYGROUND)
MC CARLO
ADAM (PERCUSSION,SAMPLES)

Ulaz 400 dinara
SEE YOU THERE!!