Home

VESTI

Happy People 23rd Bday Party

No Comments Najave

Happy People 23rd Bday PartyAtensjon, atensjon! Prošao je januarski pakao novih godina i dvaput potrošenog šteka za crne dane – jer kad su dani crni ako ne u januaru – i došlo je *ono doba godine*. Happy People slave rođendan.

   
Kao i svaki put do sada, pravimo feštu za uzak krug porodice, prijatelja i prijatelja njihovih prijatelja. Jer, prijateljevi prijatelji su i naši prijatelji.
   

Ako kada im kažeš 12 sati jaaaako dubokog hausa samo lagano protegnu kez i ćutke klimnu glavom kao da je taj čas konačno kucnuo. Pošto jeste.

 

Neke od glava najzaslužnijih za galone znoja prolivenih tokom protekle 23 godine topljenja po klubovima, festivalima i tajnim lokacijama prizvale su oko sebe uzduž i popreko još noćnih bića magičnih prstiju, dokazanih šamana iz oblasti bacanja čini i bitova.

Najmiliji i svim vrstama eksperimenata najskloniji među srećnim ljudima imaće i jedinstvenu priliku da popiju sa izvora makar kratkotrajnog razrešenja višedecenijske tenzije između ploče, gitare i harmonike. Noćni izlet u neizvesnost. Malo slovo e u kalendaru. I jedan dosta veliki petak.
 

 

 Happy People 23rd Bday Party

Happy People 23rd Bday Party

 

 

Cena  22h -05h 600din
           05h -10h 300 din

Happy People 23rd Bday Party

12 sati

Ben Akiba 10.02.2017 start 22h -10h
************************************
Lale
Petar Cvetkovic
Marko Vukovic
Petko
Mandic
Joma Maja
Lukavi
Samluda
Adam Atòmski
Live Session
+ very special guest