Home

VESTI

H.O.S.H. (GER) i klubu The Tube

No Comments Najave

Dejan MilićevićOve nedelje u klubu “Tube“ nas očekuju tri velike žurke. U četvrtak je afterparti revije Tamare Radivojević na Fešn viku, u petak gostuje di džej H.O.S.H. iz Hamburga, dok je u subotu jedna od najboljih žurki tokom cele sezone – tradicionalni Tube Halloween Maskenbal.
 
Afterparti revije Tamare Radivojević na Fešn viku održaće se u četvrtak u klubu “Tube“ i tom prilikom će nastupiti niški sastav “El Jazzyra“ i di džej tim “Tube all stars“.

 

“El Jazzyra“ ima zaista jedinstven nastup, jer bend čine po dvojica saksofonista i di džeja, kao i jedna električna gitara. Ulaz je slobodan.

 

 

 Dejan Milićević

Dejan Milićević

 

Predstavnik nove hamburške škole haus zvuka H.O.S.H. predstaviće sa di džej pulta “Tube“ u petak svoje live set izdanje. H.O.S.H. sa hausom kombinuje i dab i minimal, sa kojima spaja klasične instrumente zbog čega ga smatraju „naj deep“ di džejom na hamburgškoj sceni.

Od 2006. godine H.O.S.H. je sastavni deo ekipe sa svetski poznatog „Diynamic“ lejbla čiji je osnivač di džej Solomun, a na njemu se nalaze takođe Stimming, Kollektiv Turmstrasse, Ost & Kjex, David August..

 

 

 Tube Halloween Maskenbal

Tube Halloween Maskenbal

 

 

Njegova produkcija i remiksi su izlazili na raznim zdavačkim kućama od kojih su neke Kindisch, Get Physical, Supernature, Feerange, Strictly Rhythm, Dessous, Tsuba… Uz njega će nastupiti i domaći di džejevi Dejan Milićević i Pepe. Ulaz je slobodan do jednog sata posle ponoći, dok će se kasnije naplaćivati 300 dinara.
 
Tradicionalni “Tube Halloween Maskenbal” održaće se, povodom Noći veštica koja pada u ponedeljak, u subotu. Na žurci ce nastupiti di džej dvojac Pookie & Floyd. Pošto je u pitanju maskenbal, ulaz za sve koji imaju masku biće slobodan. Karta za one bez maski će iznositi 300 dinara, ali će za taj novac na ulazu dobiti i masku.