Home

VESTI

Guy J u klubu Mamolo

No Comments Najave

Guy J u klubu Mamolo, 2011U petak, 16-og septembra, u klubu Mamolo, nastupiće jedan od najvećih imena haus scene, Guy J.

 

Nakon pojavljivanja na sceni ubitačnim singlovima, izraelski producent Guy J izdaje dugo očeklivani album za lejbl teške kategorije, Bedrock Records.

 

Guy je tokom poslednje dve godine radio na tome da predstavi suštinski deo izraelske dens muzike koja konstantno jača u klubovima. Uz svoje zemljake Guy Gerbera, Shlomi Abera, Cahim i Gel Abrila, Guy je na čelu pokreta koji vraća melodiju i bogat zvuk, elemente na kojima je i zasnovana haus muzika.

 

Njegovu produkciju karakterišu masivne bas linije, svetlucavi sintovi i priča koja vas vozi od prve do poslednje sekunde trake.

 

"Nisam seo da uradim album – samo sam radio trake kada sam bio u različitim raspoloženjima, otuda u svakoj numeri ima različitih žanrova, različitih uticaja." i dodaje: "Ovo je album koji sam želeo da uradim… ima topao zvuk… vrlo je seksi i stvarno priča priču.".

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=f30je_X9CU8|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Guy J – Under Pressure

 

 

"Indigo Fields" otvara savršeno album i istog trenutka vas ubacuje u šarenu tapiseriju zvuka po čemu je Guy prepoznatljiv. Sledeća "Nebula" vezuje mračniju vožnju basom uz Čikago sint stabove i ostavlja vas uverenim u Guyeve sonične mogućnosti.

Slede "Geko", "Under Pressure" njegov prvi singl u malo drugačijoj verziji, "Druma"… traka koja zatvara album je "Esperanza". Kraj putovanja u arhetipskom Guy J stilu.

Hernan Cattaneo, Sasha i Tiga su samo jedni od mnogobrojnih artista koji ga podržavaju. U znak podrške albuma, sva tri singla "Under Pressure", "Geko" i "Mirko" će biti objavljena za Bedrock Records u nedeljama i mesecima koji dolaze.

Ono što je najbitnije je da je Guy uspeo da napravi album koji odiše dušom, nešto čemu umetnici teže da postignu za vreme svog života.

 

16.septembar, Klub Mamolo

Guy J
Israel, Bedrock Records
Alexandar
iFACE, Mestiza Rec
Stefan DJordjevic
iFACE, Mestiza Rec
Cena karte 800 din. isključivo na telefon 060 / 0555-152