Home

VESTI

GS Lasta: Burni haus vikend & matine iznenađenja

No Comments Najave

GS Lasta: Burni haus vikend & matine iznenađenjaProgram gradskog splava “Lasta”, prvog haus splava sa beogradske strane Save, osim već standarnih hip hop i haus večeri, ove nedelje donosi i parti iznenađenja.
   
I ovog četvrtka je RnB & Hip hop veče “Lasta goes Hip hop” na kome će nastupiti mlada i lepa dama Dadah Selectah, Byp i DJ Ike, koji već godinama zauzima značajno mesto na klubskoj DJ sceni Beograda. Vikend je po pravilu rezervisan za disko, dip i haus tonove, a prethodne žurke koje su uveliko dočekale svitanje dokazale su da će petkom i subotom na Lasti sigurno biti više nego vesela atmosfera.
  

U petak će na partiju “Dancing oh the river” za DJ pultom biti Groovyman, Dooshan i Ales, dok u subotu na scenu stupa trio Bros, Cojke i Peppe na partiju “Stars in your eyes”. Nedeljni matine, koji je u Beograd vratio duh dnevnih žurki i u poslednjih mesec dana doveo neke od najaktulenijih dip haus izvođača kao što su Hot Since 82 i Claptone, ovog vikenda donosi žurku iznenađenja. Ovo okupljanje u dnevnom terminu, po kojem je “Lasta” za veoma kratko vreme postala prepoznatljiva, počinje od 18 časova.

 

 

 GS Lasta: Burni haus vikend & matine iznenađenja

GS Lasta: Burni haus vikend & matine iznenađenja

 

 

P. S. Lasta će vam olakšati muke oko prelaženja mosta u potrazi za letnjom zabavom – sada uopšte nećete morati da ga prelazite!!!  J A vi koji ga niste prelazili, sada imate razlog za to!

 

Vidimo se na Lasti.