Home

VESTI

Grupa Naked na World Music Festivalu

No Comments Najave

Grupa Naked na World Music FestivaluU okviru Prvog beogradskog World Music festivala "Todo Mundo", koji će biti održan u Domu Omladine 22. i 23. marta, organizatori su odlučili da na festivalu nastupi još jedan beogradski bend.

 

Grupa Naked će na kraju festivala napraviti odličnu atmosferu za završnu žurku festivala 23. marta u Klubu Doma Omladine Beograda.

 

Kod ovog sastava, umesto jednostavne formule spajanja muzičara iz dva različita miljea (urbano-­‐ruralno), imamo šestoricu momaka koji sviraju sve!

Ne radi se ni o kakvom preterivanju. Violinista, dvojica bas gitarista, harmonikaš, gitarista i bubnjar, na spisku pređašnjih i sadašnjih muzičkih projekata beleže filharmonijsku klasiku, nu metal, džez, kamernu kompoziciju, primenjenu muziku (filmovi, crtaći, predstave,  izložbe), fank i pop.

 

 

 Naked

Naked

 

 

Album "Noyz" (Multikultivator) je bio iznenađujuće uspešan debi na raskrsnici džeza, roka, etna i fanka; kolekcija kratkih i efektnih pesama i promišljenih, lepo upakovanih aranžmana. Proslogodišnje izdanje "Get Naked" objavio je mađarski Narrator Records, i ovo ce biti prava koncertna promocija ovog albuma.

Karte za obe veceri festivala "Todo Mundo" mozete kupiti na blagajni Doma Omladine.