Home

VESTI

Green Velvet ima najprodavaniji elektronski album

No Comments Najave

Green Velvet ima najprodavaniji elektronski albumAmerički producent i DJ Green Velvet u protekle dve nedelje je zauzeo prvo mesto na globalnoj listi najprodavanijih elektronskih izdanja sa svojim novim albumom „Unshakable“ koji će promovisati 15. novembra u beogradskom KPGT-u.

 

Pored tog priznanja, Velvetov hit singl „Bigger Than Prince“ je i zvanično najviše puštan tokom proteklog „Amsterdam Dance Event“-a, najvećeg okupljanja svetske elektronske scene u Evropi.

  

„Inspiracija za ovaj singl došla je nakon što sam nedavno bio u prvom redu na koncertu Prinsa i naravno bio oduvan sa njegovim fantastičnim nastupom. U jednom delu koncerta je prišao publici i tad me je uhvatio za ruku što je bilo neverovatno iskustvo. Tad sam shvatio koliko je velika zvezda i da je praktično nemoguće biti veći od njega kako i sam naslov sugeriše“, nedavno je američki producent, poznat još i kao Cajmere, u intervjuu za „Beatport“ ispričao anegdotu u pozadini jednog od najvećih elektronskih hitova ove godine.

Autor kultnih elektronskih numera „Flash“, „La La Land“, „Answering Machine“ i brojnih drugih koje su snažno uticale na ceo jedan muzički žanr, ove godine obeležava 20 godina rada i novi album „Unshakable“. Žurka u petak uveče biće ujedno i prva u nizu kojima će ovdašnja DJ asocijacija „Kozmik“ u narednih godinu dana obeležavati dve decenije od sopstvenog osnivanja. Njeni osnivači Boža Podunavac, Gordan Paunović i Vlada Janjić nastupaće zajedno sa izvođačima koji su posebno uticali na rad ovog muzičkog kolektiva.

 

 

 Green Velvet ima najprodavaniji elektronski album

Green Velvet ima najprodavaniji elektronski album

 

 

Ulaznice po ceni od 790 dinara u prodaji su na blagajni Doma omladine, Bilet centra i drugim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Na samom ulazu u KPGT, ulaznice će koštati 1000 dinara.