Home

VESTI

Green Spot turneja u Čačku

No Comments Najave

Tuborg Green Spot

Kompanija Carlsberg Srbija sa svojim brendom Tuborg Green i ove godine nastavlja koncept muzičkih dešavanja pod nazivom „TUBORG GREEN SPOT” koji će obići osamnaest gradova u Srbiji. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobrog klubskog zvuka, da se pridruže na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije tokom 2009. godine. „Green Spot” je pokretna diskoteka kapaciteta do 2 hiljade ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, audio tehniku, šankove, DJ binu i druge prateće elemente.  

Ovim inovativnim konceptom, koji je po prvi put u našoj zemlji realizovan prošle godine, Tuborg tim želi da nastavi da svim mladim ljudima u Srbiji pruži dobar provod i jedinstvenu zabavu!  

Na Tuborg žurkama, nastupaće domaći DJ-evi: Aćim, Goran Starčević, Mirko i Meex, Oysha i Funky Junkie. „Green Spot“ kreće od marta meseca i trajaće do kraja godine, a žurke će biti organizovane gotovo svakog vikenda u većim gradovima Srbije.  

Ulaznice za sve žurke u „Tuborg Green Spot-u” su besplatne, ali i neophodne i moći će da se nabave putem svih vrsta medija, kao i preko Tuborg timova koji će iste deliti po klubovima i kafićima u svakom gradu.  

Tuborg Green Spot ovogodišnju muzičku turneju započeo je u Nišu , a ovog vikenda 25.aprila dolazi u ÄŒačak. Lokacija na kojoj će se žurka održati je Industrijska zona bb, a nastupiće DJ Aćim i DJ Funky Junkie.
 
 

Tuborg Green Spot

 

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvoÄ‘ače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. 

Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih je Green Fest organizovan već dva puta, a na ovogodišnjem Green Festu koji se održava 20.maja na UšÄ‡u nastupiće legendarni sastav Depeche Mode.  

Tuborg je takođe organizovao i Green Beat, dvodnevni događaj koji se već treću godinu za redom održavao krajem leta u Beogradu, a peti put za redom Tuborg će biti sponzor i oficijelno pivo EXIT-a, najvećeg festivala u Jugoistočnoj Evropi.