Home

VESTI

Gramophonedzie na GetEXITed festivalu

No Comments Najave

Gramophonedzie na GetEXITed festivalu Regionalno povezivanje najvećih muzičkih manifestacija koju je Exit tim pokrenuo prošle godine u saradnji s klubom Papaya, rezultiralo je eksplozijom nastupa najboljih regionalnih izvođača.

 

Regionalno muzičko putovanje za jedan od najvećih svetskih festivala dobiće svoje prvo Get EXITed izdanje na plaži Zrće, u klubu Papaya od 1.-4. jula ove godine.

Get EXITed u klubu Papaya okupiće najbolje regionalne ali i svetske muzičke subjekte, dj-e, izvođače i producente koji će u tri dana i tri noći festivala prezentovati najbolje od house (swing), electro, techna, drum'n base žanrova. Muzičkih platforma Get EXITed projekta predstavljena je na nedavno održanom izdanju najveće muzičke konferencije u svetu-Winter Music Conference u Miamiju.

 

Cilj muzičkog dela Get EXITed projekta je promocija najboljih regionalnih izvođača i njihovih uradaka kod nas i u svetu.  

 

03.07.2010.
GRAMOPHONEDZIE @ Get EXITed (Papaya club, Novalja, Croatia)
Na Get EXITed muzičkom festivalu u petak 02. jula igraćemo uz svetsku legendu Sven Vatha, a dan nakon, u subotu 03. uz regionalne zvezde Umeka i Gramophonedzie. Muzičko putovanje u Papayi u četvrtak 01. jula otvoriće humanitarna akcija „Ambasadori regije u borbi protiv droge“ čija su zaštitna lica za Hrvatsku: Ivo Karlović, Ivana i Marija Husar.

 

 

Gramophonedzie na GetEXITed festivalu
Gramophonedzie na GetEXITed festivalu
 

Nakon objave gostovanja Umeka, jedinog producenta i Dj-a koji je s ovih prostora uvršten u prestižnu listu najboljih Dj-a prema Dj Magu Top 100 Dj's, s ponosom najavljujemo još jednog regionalnog izvođača svetskog kalibra.

Planetarni uspeh mega singla „Why don't you“ dosegao je najviše vrhove svih svetskih top lista, a Gramophonedzie su tako postali prvi srpski muzičari koji su zauzeli broj 1 britanskog MTV-ija. Podsetimo, britansko izdanje MTVija slovi kao jedno od najrelevantnijih muzičkih tela i subjekata u svetu.

 

Marko Miličević je osoba koja stoji iza zaraznog plesnog singla „Why Don't you“, a njegovom proboju na svetsku scenu, svedočio je i Get EXITed tim u sklopu njegovih nastupa na Winter Music Conference u Miamiju. S diplomom Akademije umetnosti u Beogradu, i ugovorom sa jednom od najmoćnijih diskografskih kuća na svetu EMI records, Marko Miličević Gramophonedzie samouvereno korača prema svetskom vrhu muzičke industrije.

 

Vredno je napomenuti da je „Why Don't you“ standardan Dj set singl velikana poput Swedish House Mafia, Carl Cox, David Moralesa, Roger Sanchez, David Guetta…niz se nastavlja.

Marko Miličević Gramophonedzie o „Why don't you“:       
“Želeo sam da oživim veliki hit jazz dive Pegi Li i prilagodim “Why Don’t You?” savremenom muzičkom izrazu– u čemu su mi njena zavodljiva melodija i vokalni stil  bili veoma inspirativna osnova. Kombinujući originalni izvor sa novom bas linijom i ritmičkim i producentskim inovacijama – stvorio sam plesni hit koji pripada malo poznatom zanru “sving-hausa”…Veoma mi je interesantno to što je DJ-evi iz različitih oblasti muzickog spektra redovno puštaju na svojim nastupima, što potvrđuje njen muzički kvalitet i eklektičnu vrednost“.

 

 

 

VIŠE INFORMACIJA O Get EXITed PROJEKTU:
www.getexited.org

EXIT TEAM B2B PAPAYA ft. MTV:
www.exittrip.org / www.papaya.com.hr /www.mtv.com.hr