Home

VESTI

Gilles Peterson večeras u Domu omladine

No Comments Najave

Gilles Peterson feat. MC Zinger

U ponedeljak,13. aprila je počela prodaja karata za nastup Gilles Petersona & MC Zingera, koji nastupaju u petak, 24. aprila u Domu omladine Beograda. Ulaznica je 700 RSD.

 

Clubbing.rs Vas u saradnji sa organizatorima vodi na ovaj event. Podelili smo 3×2 ulaznice zainteresovanim clubberima. Dobitnici su već obavešteni o načinu preuzimanja svojih nagrada.

Malo šta toliko pokreće beogradsku clubbersku elitu kao što je nagoveštaj još jedne celonoćne muzičke avanture sa Gilles Petersonom uživo, negde u centru grada. Njegove žurke su najdugovečnije žurke nekog stranog disk džokeja u istoriji beogradskog klupskog života. Njihova verovatna tajna je u neponovljivo toploj i intimnoj atmosferi koju danas na sceni kreira jedino Gilles sa svojim šarmerskim najavama i upadicama izmeÄ‘u pesama. Žurke Gilles Petersona su kao kućne zabave na javnom mestu!
 
Ne želite da propustite iz više razloga ovaj neodoljivi spektakl miksa zdravih house ritmova, brazilskih batucada, rare groovea, modernog soula – ne samo da ćete na tom dogaÄ‘aju posle duže vremena sresti drage prijatelje obučene najlepše i u najboljem raspoloženju, nego ćete uvek čuti selekciju najbolje nove muzike, prošaranu sa par pesama uz koje ste se ko zna kad zaljubljivali.

 

Uvek raspoloženi Gilles ume da iznenadi i najvećeg poznavaoca nekom zaboravljenom pesmom, ume da obraduje brzim ritmovima i onog ko se slučajno zadesio, ume da zasmeje i najciničnijeg, ume da pokrene na ples i najvećeg kulera. 

 

 

Gilles Peterson feat. MC Zinger

 

Prisutan za DJ pultom još od klinačkih dana, ranih osamdesetih, Gilles se nametnuo kao globalni arbitar stila, nešto što je izgleda moralo da se desi. Nalik na drugog legendarnog puštača muzike John Peela, pomogao je karijere mnogima koje volite i želite sa slušate stalno, kao što su Brand New Heavies, Jamiroquai, James Taylor Quartet, Masters At Work, Incognito, Terry Callier, The Roots, Galliano, 4 Hero, Roni Size. Od kako je pre mnogo godina na radiju B92 njegova emisija Worldwide sa BBC Radio 1  postala dostupna, i naša publika je mogla da zaroni u ovaj svet clubbinga sa dušom.
 
Pozitivan prilaz, čista energija ritmova i plemenit izbor melodija – Gilles Peterson nije samo škola kako se pleše, nego i kako se voli muzika.
 
Style code: ovogodišnja tema je Gilles Peterson Digs America, ali očekujemo sve od najnovijeg housa do plesnog jazza

 

Petak, 24. april – Velika sala Doma omladine u 22:00
Karte su u prodaji na Blagajnama DOB-a i Bilet servisa, po ceni od 700 din.

 

SATNICA:
22.00 – 24.00 Braća Burazeri (raspušteni Nikola i Neca, i dalje young favourites)
24.00 – 01.30 DJ Brka
01.30 – do kraja Gilles Peterson feat MC Zinger

www.gillespetersonworldwide.com
www.myspace.com/gillespeterson