Home

VESTI

Gerd Janson u klubu The Wash

No Comments Najave

Gerd Janson u klubu The WashThe Wash & Disco Not Disco sa ponosom Vam predstavljaju omiljenog DJ-a house & disco cinika i nekrunisanog disco Dona Nemačke GERD JANSON-a,  DJ za DJ ekipu.

Ovaj smeli tag Gerd Janson ima u svojoj kolekciji već nekoliko godina a za tu etiketu je najzaslužnija njegova velika strast za traganjem i kopanjem po nepreglednom moru prvenstveno underground house & disco produkcije.

 

Otuda i uživa veliko poštovanje najokorelijih muzičkih kritičara i cinika kao osoba i DJ koji ni jednu numeru u svom setu ne pušta tek tako niti potcenjuje svoju publiku prolaznim, konfekcijskim hitovima.

 

Pored rezidenture u frankfurtskom Robert Johnson klubu koju već nekoliko sezona uspešno vodi sa Thomas Hammannom, lokalnom DJ legendom, Gerd je i pasionirani selektor uglednih muzičkih kompilacija, te muzički kritičar koji svoje recenzije redovno objavljuje u još jednom legendarnom markeru za svetski klabing, Groove magazinu. Fanovima vredi napomenuti činjenicu da je Gerd redovni saradnik i predavač na renomiranoj Red Bull muzičkoj akademiji gde svoje veliko znanje iz istorije underground house & disco produkcije nesebično deli sa svim zainteresovanim ljubiteljima muzike plesnih podijuma. Za kraj se usuđujem citirati svojevrsno upozorenje koje je Red Bull ekipa spremila za svakog koji se upusti u ples i slušanje Gerdove muzičke selekcije: “It’s risky, but It’ll make You frisky !”

 

 Gerd Janson

Gerd Janson

 

Karte za ovo intimno pranje se kupuju na veče dešavanja i cena je 300 dinara do ponoći i 400 dinara posle ponoći. Molimo Vas da podržite našu nezavisnu scenu tako što ćete kupiti kartu za ovo dešavanje i na taj način nam omogućiti da i u buduće dovodimo zanimljiva imena sa svetske DJ i produkcijske scene.