Home

VESTI

Gary Beck i Mark Broom na promociji srpskog tehno labela

No Comments Najave

Gary Beck i Mark Broom na promociji srpskog tehno labelaBRITANSKO GRUVANJE: Gary Beck i Mark Broom na promociji srpskog tehno labela! Škotlanđanin Gary Beck, jedan od najinventivnijih producenata aktuelne elektronske scene,  i tehno legenda Mark Broom, nastupiće 23. oktobra u Depo Magacinu na promociji trećeg vinyl izdanja srpske etikete "Lucky Light LTD".
 
Srpski label "Lucky Light LTD" je za veoma kratko vreme postao prepoznatljiv u svetskim tehno krugovima, kako zbog ekipe koju je okupio, tako i zbog sjajne kritike koju je dobio unutar scene, odnosno od samih DJ-eva.
  

Logičan rezultat toga je da su se prve dve LLL ploče sa Alexanderom Kowalskim, Petrom Dundovim i Speedy-jem mogle čuti u čuvenom Berghainu, na Drumcode večerima Adama Beyera, ali i na BBC radiju u emisiji “tehno barona” Dave Clarke-a.

 

A posle Alexandera Kowalskog i Petra Dundova, LLL porodici priključuje se britanski duo Beck & Broom. Karijera Gary Becka je poslednjih godina u vrtoglavom usponu. To dokazuju i redovni nastupi na Drumcode večerima, ali i festivalima Tomorrowland, Awekenings i Amsterdam Dance Event (ADE). Takođe, više puta je delio pult sa velikanima kao što su Carl Cox, Chris Liebing, Speedy J…

 

 

 Gary Beck i Mark Broom na promociji srpskog tehno labela

Gary Beck i Mark Broom na promociji srpskog tehno labela

 

 

Mark Broom je jedan od onih koji su oblikovali prepozantljiv britanski zvuk, i svakako se svrstava u kultne ličnosti andegraund priče. I on je, poput Becka, redovno za pultom najpoznatijih festivala i klubova, a u Beograd maltene dolazi iz čuvenog Berghaina, gde će nastupiti baš ove subote, 3. oktobra.

Uz njih, tu će biti i Speedy, jedan od  predvodnika mlađe generacije naše tehno scene, koji će ovog oktobra imati čast da bude jedini srpski predstavnik na čuvenom festivalu Amstersdam Dance Events (ADE). Intro u Depou 25. oktobra će raditi Kobaya.

 

Prvi kontigent od 100 ulaznica pušten je u prodaju po ceni od 690 dinara. Karte se mogu kupiti u DD Tickets u Strahinjića Bana 22, svim Win Win radnjama u zemlji ili putem sajta www.ddticekts.rs.
 
YouTube
Gary Beck – Lucky Records Showcase

www.youtube.com/watch?v=EnkCf-Ntq8Y