Home

VESTI

Garnier donosi studijsku opremu

No Comments Najave

Laurent GarnierFrancuski producent i DJ Loran Garnije (Laurent Garnier) u Beograd dolazi sa pokretnom studijskom opremom na kojoj će u subotu, 24. septembra najkasnije u ponoć, zajedno sa Bendžaminom Riperom i Stefanom „Scan X“ Drijem, izvesti četvoročasovni nastup uživo.

Njegov novi projekat pod nazivom „Live Booth Sessions“ biće predstavljen ovdašnjoj publici u adaptiranom prostoru nekadašnjeg fabričkog depoa u Travničkoj 3, pored zgrade Geozavoda.

 

Još uvek ima ulaznica po ceni od 1.290 dinara, dok će na ulazu biti skuplje. Ulaznice se prodaju direktno na blagajnama Bilet centra na Trgu republike 5, Beogradske arene, Šoping centra „Ušće“ i drugih prodajnih mesta, te putem sajtova Tickets.rs, Eventim.rs i Gigstix.com.

 

 

Laurent Garnier 24. septembra u Beogradu

 Laurent Garnier 24. septembra u Beogradu

Postavka opreme za atraktivni nastup pariskog trojca podrazumeva čak 34 različita studijska uređaja, među kojima su različite klavijature, sempleri, efekti, kompjuteri, miksete i druga DJ oprema.

Ljubitelji klavijatura svakako će obratiti pažnju na proslavljenu Nord Lead seriju, ali i na Korg R3 ili kultni Fender Rhodes. Među semplerima svakako je najzanimljiviji Korg Kaos Pad 3, ali i razni kontrolori kao što su Akai MPD24 ili Tapco Minimixer pomoću kojih će upravljati prestižnim programom Ableton Live.

 

 

 Laurent Garnier 24. septembra ponovo u Beogradu

 Laurent Garnier 24. septembra ponovo u Beogradu

 

Nedavno je Garnije i objasnio konstantnu potrebu za tehničkim usavršavanjem svojih nastupa: „Ako želite da radite elektronsku muziku uživo, onda je radite stvarno uživo, preuzmete sav taj rizik. Zato u našem nastupu ima toliko uzbudljivih promena, jer muziku stvaramo zajedno sa publikom. Možemo tačno da osetimo kad nešto pokreće ljude i onda nastavimo da to činimo sve boljim i boljim“.