Home

VESTI

Garnier 7. novembra u Beogradu

No Comments Najave

Garnier 7. novembra u Beogradu

Na drugom ovogodišnjem BECK’SPERIENCE-u zvezda večeri biće Laurent Garnier koji će nastupiti uživo sa bendom u  subotu, 7. novembra 2009, sa početkom u 22h, u velikoj sali Doma omladine Beograda. Tada će domaćoj publici predstaviti svoj novi album i izbor najboljih numera iz svoje bogate diskografije i karijere!

Nastup Laurent Garniera i njegovog benda u Beogradu, u okviru drugog ovogodišnjeg BECK’SPERIENCE-a, predstavlja deo turneje “Tales Of A Kleptomaniac” koja je do sada obuhvatila više od 50 nastupa u evropskim i svetskim metrolopama, kao i mnoge festivale (Dissonance, Orleans Jazz Festival, T In The Park, Benicasim, Beachdown, Creamfields, Amsterdam Dance Event, I Love Techno…)

Vrlo mali broj vrhunskih disk džokeja i producenata poseduje talenat i veštinu da u svoje setove i muziku inkorporira sve relevantne stilove plesne i klupske muzike, da sa lakoćom kreira uvek svež i jedinstven muzički izraz ostajući uvek na vrhu bez obzira na dolazeće i odlazeće trendove. Laurent Garnier je duže od dve decenije prvi među njima.

 

Garnier 7. novembra u Beogradu

Uz epitet jednog od najboljih i najpopularnijih disk džokeja svih vremena, Laurent je ispisao priču o tehno muzici i kulturi u knjizi “Electrochoc” koja je prevedena na nekoliko jezika, pored ostalih i na srpski, a prodata u nekoliko stotina hiljada primeraka. U maju 2009. objavio je novi album “Tales Of A Kleptomaniac” kojim ponovo istražuje ali i pomera granice savremene plesne muzike. Lagodno ploveći kroz house, techno, dubstep, hip hop i jazz Laurent demonstrira fantastičnu raznovrsnost iskusnog producenta i autora, ali i neiscrpnu energiju iskrenog ljubitelja muzike. Od pre nekoliko godina poznat je i po sjajnim koncertima na kojima nastupa sa grupom vrhunskih muzičara (Benjamin Rippert – klavijature, Philippe Nadaud – saksofon, Philippe Anicaux – truba i trombon), koja je za ovu turneju pojačana starim saradnikom iz F Communications kampa Scan X-om, sa kojom uživo izvodi odabrane numere iz svoje bogate producentske laboratorije.

Serijal BECK’SPERIENCE se tokom protekle 3 godine, podižući standard muzičkih događaja u Srbiji kroz vrhunsku tehničku produkciju i ekskluzivitet umetnika koji nastupaju, nametnuo kao vodeći parti brend. Na do sada održanih sedam događaja u Expo XXI centru i Beogradskoj areni, na Beogradskom Sajmu i Ušću, pred više od 55.000 posetilaca nastupali su Chemical Brothers, Tiga, Public Enemy, Afrika Bambaataa, Audio Bullys, Alter Ego, DJ Hell, Jerome Sydenham, Efdemin, Abe Duque, dva puta je i to trijumfalno, u rasprodatom EXPO-u, gostovao najbolji svetski klupski brend COCOON predvođen jednim od najvećih disk džokeja današnjice Sven Väth i brojnim drugim izvođačima koji nastupaju za ovaj klub.  

Ograničen broj ulaznica po pretprodajnoj ceni od 990 dinara u prodaji je od 21.oktobra 2009. godine na blagajni Doma omladine, u Bilet servisu i IPS prodavnicama u Beogradu i Srbiji.   

Apatinska Pivara i u 2009. godini, osim organizovanja prestižnih muzičkih događaja, putem akcije „KAD PIJEM – NE VOZIM!“ nastojaće da podstakne mlade na odgovorno ponašanje prema sebi i drugima.   

Zaokružimo zajedno BECK’SPERIENCE sezonu 2009!