Home

VESTI

French Kiss satnica za Dan zaljubljenih

No Comments Najave

French Kiss satnica za Dan zaljubljenihVelika tehno žurka, pod nazivom French Kiss- Extatic Techno, održava se ove subote, 14. februara u Depo Magacinu.
  
Razlog zbog kojeg će celokupan prostor Depo Magacina biti ukrašen printovima šarenih poljubaca, a devojke sa karminima drečavih boja, dočekivati goste na ulazu, upravo je taj- velika tehno žurka, sa tematikom francuskog poljubca.
 

French Kiss- Extatic Techno, okupiće najbolju domaću tehno DJ postavku, kakva je- Marko Milosavljević, Speedy, Calavera & Manya, Vid Marjanović i Phill & Dansmore, što znači kvalitetan provod do ranih jutarnjih sati. Evo i satnice:

 

22.00 – 00.00h Phill & Dansmore
00.00 – 01.30h Calavera & Manya
01.30 – 03.00h Marko Milosavljević
03.00 – 04.30h Speedy
04.30 – 06.00h Vid Marjanović

Marko Milosavljević, koji osvaja aplauze na Dance Areni Exit Festivala od 2006. godine, headliner je velike tehno žurke za Dan zaljubljenih sa tematikom francusog poljubca. Kao rezident svih većih klubova u Beogradu, nastupao je po celoj zemlji, zajedno sa drugim uvaženim srpskim DJ-evima i sa gotovo svakim stranim gostom, srodnog muzičkog žanra. Može se pohvaliti nastupima na svim velikim događajima, kakvi su Summer Gathering, Ovo je Moj Grad, Beerfest, Lake Summer Festival i mnogi drugi.

Speedy, DJ i producent iz Beograda, koji je organizovanjem velikh događaja poslednjih godina postao sinonim za tehno zvuk u Srbiji. Osnivač je Lucky Light muzičke etikete kao i Lucky Records Showcase, serijala događaja na kojima je DJ pult delio sa imenima poput Cristian Varel-e, Dave Clark-a, Adam Beyer-a, Marco Bailey-a itd.

 

 

 French Kiss satnica za Dan zaljubljenih

French Kiss satnica za Dan zaljubljenih

 

 

DJ duo, koji će svojim ekstatičnim melodijama oduševiti publiku French Kiss-a, svakako su Calavera & Manya, čiji muzički pravac obuhvata deep, tech i iberican house, sa uticajima džeza i bluza. Ovaj DJ dvojac, koji se na muzičkoj sceni nalazi već oko deceniju, poslednjih godina bavi se i produkcijom i postavlja visoke standarde kada je u pitanju kvalitet.

Vid Marjanović predstavlja suptilan spoj žanrova kao što su- tehno, progresiv haus i minimal. Beogradskoj publici poznat je po svojim nastupima u svim većim underground klubovima glavnog grada, a kao svoj najznačajniji dosadašnji nastup navodi China Town Techno Party, u maju 2013. godine. Ovaj beogradski DJ uživa podršku mnogih značajnih stranih DJ-eva, kao što su Hernan Cattaneo, Mark Knight, Umek, Nick Warren, Dave Seaman i mnogi drugi.

Phill & Dansmore, još jedan DJ duo, prepoznatljiv po svojim melodičnim mixevima, predstaviće se publici najveće tehno žurke za Dan zaljubljenih. Njihova najnovija traka „Want Some More“, nastala u saradnji sa Money & Cash, zauzela je čak 45 mesto na Beatportu i dobila podršku Roger Sanchez, Tune Brothers, Benny Royal, Alex Kenji, Hardsoul, D.O.N.S. , Ian Carey i drugih.

Karte za French Kiss- Extatic Techno, po ceni od 500 RSD nalaze se u prodaji na svim blagajnama Eventima. Karte je moguće kupiti i na samom ulazu, i tada će njihova cena biti 700 RSD.