Home

VESTI

Freak Show Party u Depo Magacinu

No Comments Najave

Freak Show Party u Depo MagacinuAtmosfera i koncept najboljih klubova Ibice, Njujorka, San Franciska i Buenos Airesa stiže i u Beograd. Posle nezaboravnog događaja, održanog pre dve godine, Freak Show Party stiže ponovo, i to za Noć Veštica. Interaktivna-pozorišna žurka, koja se sprema 31. oktobra u Depo Magacinu svakako je događaj jeseni u Beogradu.

  

Novi koncept žurke okupiće mnogo maskiranih, nasmejanih freakova, performera, akrobata i amaterskih glumaca koji će se naći u najrazličitijim smešnim i apsurdnim situacijama i pretvoriti prostor Depo Magacina u pravi cirkuski podijum. Za sjajan provod, tu noć biće zaduženi- Me High Low, Rahmanee, Fletric i Alex Mark & Mark Dub.
 

„Tema za ovogodišnji Freak Show Party je „Circus Hollywood“ i „Fake pimps & hoes“, tako da će brojni amaterski glumci biti prerušeni u holivudske zvezde, a DJ-evi i specijalni gosti u lažne makroe. Takođe, potrudićemo se da motivišemo i publiku da dođe maskirana.Zanimljiv će biti i taj mali momenat apsurda, gde će sve stvari biti izmeštene od onog kako zapravo jesu, što će stvoriti efekat neočekivanog“, kažu iz organizacije Jungle Tribe-a.

 

 

 Freak Show Party u Depo Magacinu

Freak Show Party u Depo Magacinu

 

 

Ideja je došla iz Buenos Airesa, gde su žurke ovakvog koncepta pravi spektakl, koji godišnje poseti veliki broj ljudi iz najrazličitijih krajeva sveta. Posebna dimenzija ovakvih žurki je specifična komunikacija koja se stvara između umetnika i posetilaca, gde posetioci dobijaju priliku da i sami postanu deo performansa. Pozorišni pristup zabavi, razvoj scenarija na licu mesta, i scenografija osmišljena posebno za ovu priliku, daju novu dimenziju poimanju zabave i čine Freak Show jedinsvenim, maštovitim iskustom.

 

Karte za Freak Show Party, 31. oktobra u Depo Magacinu, mogu se naći na svim blagajnama Eventima i njihova cena iznosi 690 RSD.