Home

VESTI

François X predstavlja debi album u Beogradu

No Comments Najave

U petak slavimo izdanje debi albuma rezident didžeja kluba Dragstor, parižanina François-a X-a! Dva događaja ovim povodom, promocija albuma u Yugovinyl-u i parti u Dragstoru. 

François X predstavlja debi album u Beogradu, „Irregular Passion“ dolazi u Yugovinyl i Drugstore, 19. januar

18H Yugovinyl – FACEBOOK EVENT
20H Bitef teatar – FACEBOOK EVENT
23H Drugstore – FACEBOOK EVENT

LINEUP
François X
33.10.3402
intro act by Nemanja Godjevac

Tehno legenda iz Pariza, rezident didžej kluba Dragstor i miljenik beogradske publike, François X, predstaviće svoj debi album “Irregular Passion” beogradskoj publici 19. januara. François X ovim izdanjem zaokružuje trilogiju inspirisanu filmom Blejd Raner, koju čine još i “Suspended In A Stasis Field” EP iz 2014. godine i “Unicorn Paranoia” EP iz 2016. godine. “Irregular Passion” je izdat prošlog novembra na etiketi DEMENT3D.

Poslednji put smo François X-a slušali 1. septembra u bašti Dragstora u olnajter izdanju. Pre toga smo imali prilike da ga čujemo na specijalnoj prvojanuarskoj žurci sa Tijanom T, Filipom Xavijem i Kaenom.

Žurci prethodi promocija albuma u prodavnici ploča Yugovinyl u Cetinjskoj od 18h. François X će u Yugovinyl-u potpisivati kopije albuma i biti na raspolaganju poštovaocima njegovog rada. Zanimljivo je da će ovo biti prva promocija albuma iz žanra elektronske muzike inostranog izvođača u Beogradu.

Istog dana nakon promocije, a taman pred žurku, Dragstor vas poziva na premijeru dens-tek performansa “BUFFER” iza kog stoji resident vidžej Dragstora, Incredible Bob, u Bitef teatru  od 20h.

Pratite Drugstore Facebook i Instagram.

www.drugstorebeograd.com