Home

VESTI

Figlio Di Puttana na Akademiji

No Comments Najave

Figlio Di Puttana na AkademijiBeogradski pioniri funky groovea, bend FIGLIO DI PUTTANA održaće koncert na Akademiji, u subotu 6. marta, uz podršku mladog prestoničkog rap-dub-jungle sastava BLAYA DUB PLAYA.

Figlio di Puttana, grupa koja najviše uživa i najviše pruža na bini, formirana je početkom '90-ih godina, ali, nažalost, kao i većina bendova tog vremena, nije dobila priliku da se “otvori” ka ljudima. Samo su entuzijazam i ljubav prema muzici doveli tu ideju do ove tačke, gde su sada.

Mešavina ljudskih karaktera i način muziciranja među glavnim su atributima benda. Fuzija Funka, Groovea, Hip-Hopa, Retro rocka i Jazzy momenata, upakovanih u modernu produkciju, oslikava širinu svesti cele ekipe.

 

Figlio Di Puttana trenutno priprema teren za album „Fini rad”, u planu su i spotovi za dve numere, a – kao članovi Udruzenja gradjana "Manekeni BIGZ-a" – u poslednje vreme često nastupaju i sa bratskim bendovima beogradske off scene.

Figlio Di Puttana svira u sastavu: Janko Mostarlić -gitara, vokal i ujedno član Kande Kodže i Nebojše, Goran Lukić Luka -bas gitara, Goran Guraj G – vokal, Dragan Đuric Đura – bubanj i Mirko Maksimović Komir -gramofon/sampler.

 

 

 Figlio Di Puttana na Akademiji

Figlio Di Puttana na Akademiji

 

Youtube:
Figlio Di Puttana Live @ Fajront Republika Igora Brakusa:

http://www.youtube.com/watch?v=nLe6dM5QyJs

Figlio Di Puttana Live @ TV Metropolis:

Figlio di Puttana @ Bunt RTS:

http://www.youtube.com/watch?v=YaZaj4x0pHA

Figlio Di Puttana @ MySpace:

www.myspace.com/figliodiputtanamusics

Figlio Di Puttana @ Facebook:

http://www.facebook.com/pages/Figlio-di-Puttana/229015565286?ref=search&sid=1014759225.3586330825..1

 

 

Vrata Velikog kluba otvaraju se u 22h.
Cena ulaznice biće 200 dinara.