Home

VESTI

Felix Da Housecat u Domu omladine

No Comments Najave

Felix Da Housecat u Domu omladineFelix Da Housecat ponovo nastupa u Beogradu 12. Februara u Domu omladine Beograda. Podrška su mu: MKDSL & EWOX / B2B & Dejan Milićević & Marko Milosavljević / B2B

Felix Da Housecat je veliko ime u svetu DJ-inga i produkcije. Odaje mu se velika počast zbog učestvovanja u formiranju čikaške haus muzike, koja je poznata kao najraniji stil ove vrste elektronskog zvuka. Felix postaje poznat hitom "Phantasy Girl" 1997. godine i tada kreće njegova svetska karijera house DJ-a.

Slava koja je usledila donela je Felixu ogromnu popularnost. Radio je remikse za zvezde kao što su Madonna, Britney Spears i Kylie Minogue. Sarađivao je i sa P. Diddy-jem na singlu “Jack U”. 

 

Felix Da Housecat u Domu omladine

 
Njegov najnoviji album “He was King” izašao je prošle godine i kako sam Felix kaže: ” to je pop album sa primesama elektronskog dodira”. Ovim albumom, i pesmom “We All Wanna Be Prince”, gde je koristio reči iz Prince-ovih pesama, Felix je odao priznanje svom omiljenom pop pevaču. Remix ove pesme uradila je i Miss Kitten.

C u on a dancefloor!

 

 

 

Petak, 12. februar – Sala Amerikana u 22:00
Support: MKDSL & EWOX / B2B
Dejan Milićević & Marko Milosavljević / B2B


Karte su u prodaji na Blagajnama DOB-a, Bilet Servisa, Eventima i Mamut Stores-a, po ceni od 1000 dinara.