Home

VESTI

Fabrika zabave se bliži

No Comments Najave

Nakon kratkog predaha DNA EVENTS nastavlja sa serijom muzičkih dešavanja, za sve ljubitelje kvalitetnog elektronskog i klupskog zvuka. U 2009. godini za Vas smo pripremili niz muzičkih dogaÄ‘aja organizovanih u visokoj produkciji, sa veoma interesantnim stranim gostima. Vec na prvom dogaÄ‘aju, 21.FEBRUARA.2009. godine u EXPO centru, nas očekuje zanimljiv line up.

 

Podsećamo Vas da iskoristite priliku i svoju kartu nabavite na vreme. Trenutna cenakarte je 1090 dinara.

ADAM  BAYER zvezda Skandinavske techno scene, koji je muzikom počeo da se bavi jos pocetkom 90-tih godina. Danas je zahvaljujući produkciji i osobenom DJ stilu jedna od največih svetskih atrakcija.Njegov najistaknutiji nastup ove godine bio je na muzičkom festivalu Awakenings 2008.

SLAM fantastični dvojac, koji je skoro proslavio 10 –godisnjicu PRESSURE NIGHT u Glazgovu, a obeležili su je izdanjem techno mix cd-a, za naslovnu stranu decembarskog izdanja časopisa MIXMAG.U januaru SLAM izdaje i drugi singl na njihovom novom lable-u PARAGRAPH.Taj lable ima veliku podršku od vodećih dj-eva kao sto su Richie Hawtin, Adam Beyer, Anja Schneider i mnogi drugi…

 

 

 

Jedan od  njihovih značajnijih nastupa ove godine bio je na muzičkom festivalu T IN THE PARK 2008.

I naravno za potpuni užitak, najbolji ambassadori elektronske muzike sa ovih prostora, a i istočne Evrope, MARKO NASTC, TOMY DECLERQUE I MARKO MILOSAVLJEVIĆ.

 

 

Pretprodaja karata je u toku na sledecim pretprodajnim mestima I po sledecim cenama:

Beograd – Bilet Servis

Novi Sad – Mamut megastore

Nish – Mamut megastore

 

 

11.01. – 24.01.  690din

25.01. – 7.02.    890din

8.02 – 21.02.     1090din