Home

VESTI

Fabricio Maurizi u SKC-u 14. maja

No Comments Najave

Minus žurkaMINUS je izdavačka kuća iz Berlina, koju je 1998. godine osnovao Richie Hawtin.

 

Nakon 12 godina postojanja, M_NUS je sa preko 1600 izdanja i velikim brojem različitih projekata najuticajniji kolektiv u elektronskoj muzici. Jedinstveni muzički izrazi umetnika koji stoje iza ove izdavačke kuće (Richie Hawtin, Magda, Heartthrob, Barem, Gaiser, Troy Pierce, Fabrizio Maurizi, JPLS, Ambivalent..) zajedno čine prepoznatljiv M_NUS zvuk, zbog čega se i nazivaju M_INUS familija.

 

Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorima, vas vodi na ovaj event. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. Subject:"MINUS".

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=zRKzOW8URW8|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Fabrizio Maurizi – My imaginary friend

 

 

Stalnim eksperimentisanjem i istraživanjem u oblasti novih tehnologija i zvuka, M_INUS umetnici neprestano pomeraju granice, zbog čega i danas simbolizuju artističku avangardu i budućnost kreativnosti u savremenoj elektronskoj muzici. 

 

Žurka će se održati u petak, 14. maja u Studenstskom kulturnom centru (SKC) sa početkom u 22h, a za ovu priliku posebno će Vas zabaljati tri strana izvođača BAREM (MINUS Argentina), FABRIZIO MAURIZI (MINUS Italy) i specijalni gost Luca Morini (MANOCALDA REC Italy).

Cena karte u pretprodaji iznosi 700 dinara i može se naći na blagajni SKC-a, bilet servisa i IPS-a, dok se na ulazu karta može kupiti po ceni od 1000 dinara.
INFO: +381 62 539 298 www.minusbelgrade.info

BAREM je mladi umetnik iz Argentine, čiji je energični muzički stil oblikovao grad u kome je odrastao – Buenos Aires. Od 2003. godine potpuno se posvećuje dj-ingu i produkciji elektronske muzike. Posle turneje 2006. godine, tokom koje je nastupao širom Evrope i Amerike, Barem postaje svetska senzacija i miljenik publike. Istovremeno, stiče visoku reputaciju u okviru Minus kolektiva, u kome postaje jedan od najperspektivnijih članova. Danas, Baremov jedinstveni ‘groovy' minimal, baziran na hipnotišućim bas linijama i ritmičkim elementima njegovih argentinskih korena, pretstavlja potpuno novo i nezaboravno muzičko iskustvo publici širom sveta.

 

 

 Barem je postao hit poslednjih godina

Barem je postao hit poslednjih godina

 

 

FABRIZIO MAURIZI je zahvaljujući muzičkom obrazovanju i specifičnom stilu koji predstavlja kombinaciju detroitskog tehna i berlinskog minimala postao rezident najboljih klubova u zemlji i deo Minus porodice. Poznat po lucidnim vokalima i ritmičkim basovima niskih frekvencija koji publiku iz tame kluba izvode na podijum za igru, Fabrizio podiže atmosferu na viši nivo.

LUCA MORINI se muzički oblikovao na ilegalnoj italijanskoj tehno sceni. Njegov muzički pravac može se opisati kao savremena haus muzika u neobičnom miksu inovativnih ritmova i zvukova. Poslednjih godina, Luca je fokusiran na produkciju, što mu je donelo veliku popularnost, a tokom 2009. objavio je devet EP izdanja za nekoliko nemačkih i italijanskih izdavačkih kuća.