Home

VESTI

Eric Prydz i Sander Kleinenberg na “Beck’sperience-u“!

No Comments Najave

Zaista   neverovatan vikend

Pored zvezde večeri, Eric-a Prydz-a, (Erik Pric) u okviru desete „Beck’sperince“ žurke koja će se održati 12. marta u Beoexpo centru, nastupiće senzacionalni holandski di-džej i producent, Sander Kleinenberg, čiji se fenomenalni nastupi dugo prepričavaju.

Sander Kleinenberg, više od dvadeset godina „superstar“ mnogih festivala širom sveta, nalazi se na samom vrhu svetske elektronske muzičke scene.

 

 Daleko je ispred svojih kolega u spajanju video slika i drugih vizuelnih sadržaja u svojim „VDJ“ nastupima koji pružaju nezaboravan noćni provod,  pa samim tim nije ni čudo da ga je Pioneer izabrao kao promotera i zvaničnog ’test vozača’ za svoju profesionalnu liniju CD i DVD opreme.

Na ovogodišnjem „Beksperience-u“ Beograđani će moći da se uvere da je Sander izgradio međunarodni ugled na sposobnosti da stvori sjajnu atmosferu uz jedinstveno vizuelno iskustvo, kao i da osete delić atmosfere „Pacha-e“ i  njegovih čuvenih žurki „Pure Pacha Ibiza“ a i da čuju po nešto od materijala sa Sanderovog novog albuma na kojem se kao gost pojavljuje i Jamme Cullum. Za ljubitelje starijeg Sanderovog rada, sigurno ce tu biti i poneka od ranih numera a mozda bas i remiksi koje je radio za Justin Timberlake-a, Janet Jackson ili Eurithmics.

 

 

 Sander Kleinenberg

Sander Kleinenberg

 

Posle Beograda, Sander će nastaviti da oduševljava publiku u poznatim klubovima „Ministry of Sound“ u Londonu i „Avalon“ u Los Anđelesu, kao i na festivalima „Creamfields“, „Global Gatherings“ u Velikoj Britaniji, Kijevu i Poljskoj i na „Glastonbury“ festivalu.

Zanimljivo je da je“ Beck’sperience“ drugi nastup Eric-a Prydz-a u okviru njegove svetske turneje koja počinje 07. marta nastupom u Moskvi. Ovaj čuveni švedski di-džej je nedavno postao otac zbog čega je odlučio da  prva dva meseca provede van bine. Prydz koji je ljubitelje elektronskog zvuka zauvek osvojio hitovima „Call on  me“ i „Pjanoo“, najavljenim albumom i novim singlom „Niton” (Razlog) koji treba da izađe u februaru, vraća se „main stream“ tokovima.

 

 

Eric Prydz na "Beck’sperience 2011"

Eric Prydz na "Beck’sperience 2011"

 

Prodaja karata za deseti „Beck’sperience“ počinje u ponedeljak, 24. januara. Po ceni od 1600 dinara ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Bilet Servisa, Card Service-a, Eventim-a, Doma Omladine i Gigstix-a (Novi Sad).

Beck'sperience“ je tokom proteklih godina domaćoj publici pružao uvek vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike kao što su Sven Väth, Laurent Garnier  i Tiga. Nastup „The Chemical Brothers“ zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja u proteklih nekoliko godina, dok nam je deveti „Beck’sperience“ u Beogradsku arenu doveo „Massive Attack“!

 

Beck’sperience sezona 2011. počinje!