Home

VESTI

“ELEMENTS” festival – Smak Sveta u “Kombank Areni”

No Comments Najave

"ELEMENTS" festival - Smak Sveta u "Kombank Areni"Nakon 10 godina organizacije najvećih muzičkih i scenskih događaja i spektakularnog skorašnjeg koncerta Dženifer Lopez u Kombank Areni, SKYMUSIC po prvi put predstavlja sopstvenu festivalsku platformu pod jedinstvenim nazivom E L E M E N T S.

ELEMENTS predstavlja vrhunac svega što možemo nazvati audio-vizuelnim spektaklom.

 

Prvi u nizu ELEMENTS festivala “End of the World and the New Beginning” održaće se 21.12.2012. u Kombank Areni, uoči predskazanja kraja sveta, koji većina gradova u Evropi dočekuje upravo na sličan način. Ovaj događaj organizator opisuje kao “najveću diskoteku u Evropi”. Biće to ujedno i najveći od tri Elements festivala koji će se održati narednih meseci na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Specifičnost ovog spektakla ogleda se u senzacionalnoj audio vizuelnoj produkciji koju SKYMUSIC priprema za ovu priliku. Osim same tehničke superiornosti, osnovu čini kreativni koncept zasnovan na programiranju audio-vizuelnih efekata sinhronizovanih sa muzikom pre samog događaja, te će publika imati priliku da se oseća kao u ogromnom bioskopu, jer će svaki i najmanji detalj biti pre-programiran unapred.

 

 

 "ELEMENTS" festival - Smak Sveta u "Kombank Areni"

"ELEMENTS" festival – Smak Sveta u "Kombank Areni"

  

 

Kao poseban, možda i najupečatljiviji element ovog spektakla, SKYMUSIC je za ovu priliku obezbedio veličanstvenu scenografiju u vidu krila širine 50 metara kao i najrazličitijih elemenata holandske kompanije “Air Works” koja je zadužena za scenografiju najvećih svetskih događaja poput otvaranja Olimpijade u Londonu, Lansiranja valute Euro, festivala Sensation i drugih najrazličitijih događaja. Pored scenograifje, Arena će biti opremljena sa velikom količinom rasvetnih tela, LED ekrana, lasera, pirotehničkih elemenata, a specijano za ovu priliku će biti urađen video maping scenografije, koji još uvek kao takav nije viđen na našim prostorima.

Izvođači koji predstavljaju LINE UP festivala i koji su učestvovali u samom procesu kreiranja su Felix the Housecat, DJ Funkerman, Mitch Crown, Tara McDonald, Jaz Von D, Beatshakers, DJ Pookie, Bojana Stamenov, i gost iznenađenja. Zbog kompleksnosti ovog audio vizuelnog spektakla i sinhronizacije repertoara izvođača sa režijskim konceptom događaja, svi izvođači su imali kontinuiranu saradnju sa tehničkim timom SKYMUSIC-a.

Sam prostor unutar Arene biće za ovu priliku posebno adaptiran da po svemu podseća na jedanogroman klub sa svim pripadajućim elementima. Dance Floor biće podeljen u tri zone: Earth front, Earth back i Fire (fan pit). Za razliku od ostalih sličnih događaja čak i parter Arene biće u većini segmenata opremljen barskim stolovima.

 

 

 Gentlemens Choice Girls

Gentlemens Choice Girls

 

VIP zonu najvećeg kluba u Evropi, činiće specijalno napravljene platforme sa severne (Water North), južne (Water South) i zapadne strane na kojoj će se nalaziti Gentlemens Choice Super-Vip platforma gde će gosti imati priliku da budu u društvu 150 najlepših devojaka iz regiona po izboru Gentlemens Choice-a koje će specijalno ovog dana biti gošće Elements festivala. Ekskluzivna saradnja ELEMENTS festivala i Gentlemens Choice-a najavljena je i na budućim događajima

Cene karata za ovaj događaj su simbolične te višestruko niže u odnosu na slične događaje ovog tipa i iznose 1490, 1990 i 2490 za “Dance Floor”, 3990 za Vip platforme (na kojima su W Sushi, MR Stefan Braun i RE:PUBLIKA lounge platforme), 4990 dinara za Gentlemens Choice Super Vip i 4990 dinara za TOP HILL Premium VIP platfotrmu.

Karte se mogu naći u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, Kombank Arene i SKYMUSIC-a.

Dance Floor:
Fire – Fun Pit – 2490 RSD
Earth Front – 1990 RSD
Earth Back – 1490 RSD

VIP platforms:
WATER Souht – 3990 RSD
WATER North – 3990 RSD
AIR Souht (W Sushi VIP lounge, MR Stefan Braun VIP lounge, Republika VIP lounge) – 3990 RSD
AIR North – (Top Hill Premium VIP lounge) – 4990 RSD
Gentelmans Choice VIP lounge – 4990 RSD