Home

VESTI

Elemental i Iskaz 10. marta na Vračar Rocks festivalu

No Comments Najave

Elemental i Iskaz 10. marta na Vračar Rocks festivaluNakon fantastičnog nastupa na Kalemegdanskoj tvrđavi pred 20.000 ljudi, zagrebački sastav Elemental će ponovo nastupiti u Beogradu u subotu 10.marta u Centru za kulturu "Božidarac".

Poslednji nastup pred beogradskom publikom Elemental je održao kao predgrupa pokojne Amy Winehouse, kada su uprkos svim okolnostima koje su pratile to veče, održali koncert za pamćenje!

 

Ovaj popularni regionalni bend u Beogradu će predstaviti pesme sa svog poslednjeg albuma "Vertigo" sa kojeg su već plasirali pet singlova, a koji hvali i kritika i publika.

Elemental je svoje koncertno umeće izbrusio do savršenstva na pozornicama gradova širom bivše Jugoslavije. Njihovi nastupi su dinamični, vatreni i uvek drugačiji. Svojim specifičnim stilom u okviru kojeg kombinuju najbolje od repa, fanka, roka i neosoula, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=DfNU7rU41jo|width=450|height=364{/mgmediabot2} 

ELEMENTAL – Zašto te imam

 

Elementalov koncert u Beogradu otvoriće pančevački sastav Iskaz, koji šira publika poznaje i kao prateći bend najpopularnijeg domaćeg repera Marčela. Interesantno je da su poštovaoci domaćeg zvuka prvi put bili u prilici da se upoznaju sa Elementalom upravo u Marčelovoj pesmi „Bekstvo“ na kojoj su gostovali frontmeni benda – Remi i Shot.

Elemental i Iskaz su prošle godine snimili duet ,,Staklena sećanja" koji je nedeljama opstajao pri samom vrhu MTV top liste ,,Domaćica". Tokom koncerta, osim brojnih Elementalovih i Iskazovih hitova, publika će čuti i ovu izvrsnu pesmu koju će ovi sastavi prvi put izvesti uživo.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=AvpkIZqWdVU|width=450|height=364{/mgmediabot2} 

Elemental – Zasto te imam

 

 
Iskaz i Elemental obećavaju veče za pamćenje!

Koncert počinje u 20h, a ulaznice mogu da se nabave od ponedeljka 27. februara na svim Card Service prodajnim mestima, kao i putem sajta Tickets.rs. Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 800 dinara.

 

Festival "Vračar Rocks" svakog petka