Home

VESTI

Elektrana Neon Nacht u KC Gradu

No Comments Najave

Elektrana Neon Nacht u KC Gradu Elektrana vas poziva na NEON NACHT, veče sintetičkih gromova i mračnog elektro zvuka.

Elektrana vam dovodi goste iz Hrvatske, P.D.Ricco i Cacadou Bang Bang, koji ce 9.decembra nastupati u KC GRADU zajedno sa naša dva domaćina, Neomodern i Dr. Vokoder.

Veče će se bazirati na pazljivo biranim primercima minimalsynth-a, new wave-a, elektronike i new beat-a, te izvedite svog partnera/ku na NEON NACHT kao idealan dokaz ljubavi.

P.D.Ricco aka Bezre Flexa

 

Zagrebački DJ, krenuo puštati muziku na obskurnim privatnim zabavama i aktivno nastavio sa istim u reminentnim klubovima diljem Srbije Slovenije i Hrvatske. Baza njegove operacije je sadržana u obliku electro projekta How Convinient u kojem programira i dokumentira!

Izdanja za Etikete: Home Made, Adriatico rec.

Cacadou Bang Bang

Srpsko-hrvatski mutant ispaljen u rano leto ove godine u svrhu čiste zabave i centrifugalnog urnebesa, a iz strasti za lupanjem nespojivih bitova i povremenim urlanjem u mikrofon. Cacadou Bang Bang muzički je preserans Bandita i Kobre, nevaspitanog dueta saharinskih manira, istovremeno okrutnog i nežnog, autističnog i glasnog.

Pomaziće vas najboljim komadima italo diska, ispresecati debelim bitovima, provozati električnim autobanom i spakovati koje iznenađenje sa strane.
 
Cacadou Bang Bang will cacdou you. A vi – vi ćete, nadamo se, moliti za još!

 

 

 Elektrana Neon Nacht u KC Gradu

Elektrana Neon Nacht u KC Gradu

 

 

Nemoderan

Iza njega je zavidan broj ušpesnih nastupa, kako u Srbiji, tako i u regionu (Slovenija, Hrvatska, Rumunija) i saradnja sa slovenačkom organizacijom "Don't make new people". Tvorac Neon Nacht koncepta.

Očekujte berlinski synth, francuski vokal i belgijski new beat.

Dr.Vokoder

Posle uspesne saradnje sa Elektranom i (L&Q) u proteklih nekoliko godina, Dr Vokoder je premijerno za Neon Naht spremio interesantan izbor.

Ocekujte minimal synth i elektro u ljubavi sa diskom.

Elektrana Neon Nacht u KC Gradu, facebook event

Cena karte 200 dinara, početak u 22h u KC Gradu.