Home

VESTI

Elektrana Neon Nacht na Ambush Festivalu

No Comments Najave

Elektrana Neon Nacht na Ambush Festivalu ELEKTRANA vas poziva na NEON NACHT, dinamičnu vožnju kroz sirovi elektropank Ilegalnih Emocija i principijalni neoModern new-wave/synth-wave dj set koji će se održati u subotu, 30. oktobra u subotičkom klubu Baš Kuća (bashroom).

NEON NACHT ovom prilikom podržava subotički AMBUSH FESTIVAL, koji se ove godine održava se po treći put u Subotici.

 

Izbalansirajte ponoćnu anksioznost i dođite na čistu estetiku, koristite samo stepenice i liftove, a nikako kroz prozor.

 

Line up:
★ ILEGALNE EMOCIJE /LIVE/
★ neoModern /dj-set/

★★ ILEGALNE EMOCIJE
www.myspace.com/illegalemotions

Ilegalne Emocije su elektropank duet iz Beograda koji čine dve veoma kontroverzne individue, Nikola i Tamara. Bend je nastao 2004. godine kao reakcija na tada popularni "electroclash" fuzionisan sa željom da svoju kreativnost iskažu kroz sirovi elektro, pank i pop zvuk. Njihovo zapaženo izdanje je "Six Sexy Songs" iz 2005. godine, a trenutno je aktuelan mini-album "Sans Folie". Radili su i muziku za treš horor film "Klabirint" u režiji Aleksandra Maričića, a ovom prilikom promovisace svoj samozvani prvi dugosvirajuci album Ilegalnih Emocija u izdanju NAUK-a www.nauk.rs

 

 

Elektrana Neon Nacht na Ambush Festivalu

Elektrana Neon Nacht na Ambush Festivalu

 

 

★★ neoModern
www.myspace.com/neomodern1
www.neomodern.tumblr.com

neoModern je zasigurno školski primer gamma indigo generacije, a glavni agensi njegove socijalizacije su Joy Division, Liaisons Dangereuses, David Sylvian, supermatizam i minimal wave. Njegovi dj setovi su izgrađeni kao cele pesme i prate suptilnu ravnotežu izmedju noći i dana, Berlina i Pariza, korga i rolanda, egoizma i empatije. Za ljubitelje izgubljenih zvukova rezervisan je termin svakog ponedeljka od 22h00min do 23h00min na radio elektrani.
less is more "Ludwig Mies van der Rohe"

★★ AMBUSH FESTIVAL
www.myspace.com/ambush_music
www.fokus-su.rs

Ambush festival – festival new age muzike, ove godine održava se po treci put u Subotici. Organizatori su FOKUS fondacija (koja je ujednom i glavni pokrovitelj) i Ambush music (programski i produkcioni saradnik i kordinator festivala), takode uz pokroviteljsku pomoc Švedske Ambasade u Srbiji. Glavnica Festivala bice održana od 2. do 7. novembra, dok ce se promo – warming up koncerti održavati tokom septembra i oktobra u Subotici. Lokacije na kojima ce se održavati sve koncertne veceri su: Baš Kuca, klub Mladost, Format c:lub i Decje pozorište. Ulaz na sva dešavanja je uz vaš doborvoljni prilog – koji cete moci da priložite po slobodnoj volji u teglu na ulazu. – Sav novac prikupljen tako ide izvodacima i služice za pokrivanje troškova njihovih nastupa.